Designerii florali vor avea in 2018 cel mai complex program de training din industrie

Designerii florali vor avea posibilitatea sa isi imbunatateasca cunostintele in domeniu si sa isi consolideze cunostintele in cadrul unui program de training ce va fi lansat anul viitor de agentia Creative Business Management in colaborare cu floraria Floridelux.ro. Programul este cel mai complex lansat pana in prezent pe piata din Romania si se intinde pe module care dureaza aproximativ un an.

In urma acestui program intensiv de training, structurat pe module si specializari, orice persoana care doreste sa activeze in domeniul floristic poate obtine informatiile necesare. Cursul este structurat in mai multe module, fiecare avand o durata de minim 32 de ore.

Ceea care ne diferentiaza de ofertele existente, in prezent, pe piata de training din acest domeniu este complexitatea programului. Am vrut sa lansam un proiect in care pasionatii de flori sa nu mai fie nevoie sa devina autodidacti dupa finalizarea unor cursuri de baza. O data inrolati in acest proiect, cursantii nostri vor dobandi notiunile de baza ale unui florist junior, pana la cele mai complexe metode de dezvoltare a unui business in domeniu. Certificarea este doar unul din avantajele oferite de noi, intrucat mizam in principal pe integrarea unor cunostinte aprofundate intr-o experienta practica ce se va desfasura chiar in atelierele partenerilor nostri",a declarat Bianca Preda, business manager in cadrul agentiei de training Creative Business Management.

Prima sesiune de curs va incepe in luna ianuarie cand este programat trainingul de Decorator floral-hobby si arta. Pe 20 ianuarie trainerii echipei Floridelux.ro vor intra in atelier cu prima grupa. Cursul se va desfasura pe 3 weekend-uri si se doreste a fi o introducere in domeniu.

Modulele pe care le pot urma cei care vor sa investeasca in dezvoltarea profesiei de florist sunt:

  • Curs de florar junior. Acesta va avea o durata de 50 de ore si va prezenta aspectele esentiale pe care orice decorator floral trebuie sa le cunoasca in viitoarea sa activitate. Modulul este programat pentru luna martie 2018.
  • Curs de florar specialist. In urma acestui curs participantii vor putea obtine o certificare de Decorator floral atestata prin diploma ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari). Primul modul va avea loc in luna iunie 2018.

  • Curs de florar expert. Detaliaza parghiile de constructie a unei afaceri cu flori si solutiile date de expertii Floridelux.ro.

Am sustinut mereu aparitia unui program profesionist si complex pentru persoanele care doresc sa se perfectioneze in meseria de florist, indiferent de nivelul de cunostinte. Noi, la Floridelux.ro, am acordat intotdeauna o importanta deosebita pregatirii floristilor nostri si investim constant in formarea profesionala a acestora. Un pas important facut in acest sens a fost pregatirea floristilor nostri de catre un master florist international, cu o experienta de peste 20 de ani. Urmarim cu interes dezvoltarea pietei de HR in floristica si mizam foarte mult pe o pregatire corecta bazata pe tehnica si viteza de lucru, dar si pe cunoasterea florilor si ingrijirea lor, de aceea suntem mandri sa fim partenerii acestui program unic in Romania si sa impartasim din expertiza trainerilor nostri”, a declarat Marius Dosinescu, CEO si fondator FlorideLux.

 Cursurile sunt sustinute de trainerii Floridelux.ro si sunt realizate in atelierele celei mai mari florarii online din Romania. 

Pentru informatii suplimentare ne poti contacta la numerele de telefon 0743.183.353/ 021.337.23.54 sau prin email la cursuri@cbmanagement.ro.