Cursurile Creative intra in Black Friday: cumperi un curs si primesti unul gratis

Cursurile organizate de agentia noastra de training vor intra in campania de Black Friday incepand cu 17 noiembrie. Vom avea trei zile de promotii in care cei care cumpara un curs vor obtine o participare gratuita la cel de PR. Pentru cei care achizitioneaza pachetul de Black Friday reducerea echivaleaza cu 50% din pretul cursurilor de comunicare si marketing.

Cursurile care intra in campanie sunt:

Marketing digital – sustinut de Ionut Condruz in perioada 25-26 noiembrie

Planificarea si organziarea evenimentelor - sustinut de Bianca Preda in perioada 9-10 decembrie

Eticheta si protocol in afaceri – sustinut de Cristina Turnagiu Dragna in perioada 27-28 ianuarie 2018 

Initiere in copywriting – sustinut de Catalin Ionascu pe 27-28 ianuarie 2018. 

Pentru oricare dintre cele patru cursuri cumparate  in cele doua zile de promotie, participantii vor primi o participare gratuita la cursul de Strategii practice de PR sustinut de Bianca Preda pe 20-21 ianuarie 2018.

Oferta este valabila exclusiv in perioada 17-19 noiembrie pentru toate inscrierile facute pe site, in limita locurilor disponibile. Confirmarea participarii la curs se face prin achitarea taxei de inscriere pana pe data de 25 noiembrie 2017.

Oferta de Black Friday este creata pentru ca participantii sa aiba la dispozitie cadrul strategic de promovare in care pot integra informatiile dobandite la cursurile aflate in campanie. “Fie ca vorbim de o strategie SEO, de organizarea unui eveniment sau de realizarea textelor pentru un site, toate se subordoneaza unei strategii de comunicare pe care trebuie sa o avem inainte de a implementa alte activitati. Cu ajutorul cursului de PR, participantilor le va fi mai usor sa integreze informatiile de la celelalte cursuri intr-un cadru mai organizat si ii va ajuta sa structureze cu mai multa usurinta campanii de comunicare eficiente“ a declarat Bianca Preda, trainerul cursului de Strategii practice de PR.

Pentru inscrieri la cursuri si detalii despre campanie va raspundem solicitarilor pe toata perioada campaniei, inclusiv in weekend, pe email (cursuri@cbmanagement.ro) si la telefon (0743.183.353).