Cursuri Creative trimite prețurile în vacanță până în septembrie

Agenția de training Cursuri Creative a lansat grila de vară cu o campanie de comunicare intitulată “Cursuri cu prețuri plecate în vacanță”. Peste 10 cursuri de perfecționare din domeniul comunicării, designului floral sau agriculturii bio pot fi cumpărate, până pe 27 iulie, cu reduceri de până la 40%. Cursurile din promoție se vor desfășura în perioada 10 iulie – 10 septembrie și vor fi susținute live online de către trainerii agenției. 

Noua abordare de vară a agenției aparține Creative Communication, iar visualurile sunt semnate de Yellows – digital studio. “Ne-am dorit să integrăm spiritul vacanțelor în procesul de învățare, acesta fiind mesajul principal al campaniei noastre de vară. Oriunde te-ai afla, la mare, la munte sau în izolare la bunici, o conexiune bună la internet este singurul lucru de care ai nevoie pentru a învăța lucruri noi. Aceasta perioadă de incertitudine se poate transforma într-o oportunitate pentru cei care vor să înțeleagă mediul online, al comunicării de business sau pur și simplu vor să găsească noi idei de afaceri în domeniile aflate în creștere.”, spune Bianca Preda, business manager în cadrul  agenției Cursuri Creative.

Lista cursurilor aflate în promoție poate fi găsită pe site-ul Cursuri-creative.ro și include cele mai populare cursuri ale agenției:

·         Inițiere în Google Adwords: 11 - 12 iulie; 22 - 23 august

·         Social Media Optimization: 18 - 19 iulie; 22 -23 august  

·         Inițiere în copywriting și content writing: 8 - 9 august

·         Strategii practice de PR - 18 - 19 iulie: 1 - 2 august ; 5 - 6 septembrie     

·         Marketing digital - 1 - 2 august: 29 - 30 august

·         Planificarea și organizarea evenimentelor25 - 26 iulie; 22 - 23 august   

·         Vânzător sau învins – un training de vânzări altfel: 25 - 26 iulie; 29 - 30 august

·         Inițiere în WordPress : 31 iulie - 2 august; 4 - 6 septembrie

·         Agricultura ecologică: 31 iulie - 2 august

·         Decorator floral Hobby si artă: 1 – 9 august                                                           

10 ani de cursuri

Cursurile aflate în campanie au strâns, de-a lungul timpului, peste 2000 de participanți. Cele mai longevive dintre acestea sunt cursul de “Marketing digital“ și cursul de “Planificarea și organizarea evenimentelor” care împlinesc, în această toamnă, 10 ani de la prima ediție. Alte cursuri care se află în portofoliul agenției de mai mult timp sunt cele de agricultură ecologică, un domeniu foarte căutat de persanele care vor să afle cum pot transforma casa bunicilor într-o mini fermă ecologică. Acest curs se organizează de 8 ani și a certificat peste 700 de absolvenți în domeniul cultivării plantelor bio.

De peste trei ani, colaborarea cu cea mai mare florărie online din România, Floridelux.ro a generat unul dintre cele mai vândute traininguri de profil din țară. Cursul de florist este singurul de pe piață care integrează componenta de plan de afaceri în tematicile de predare. Pe lângă execuția tehnică a designului floral, participanții învață de la proprietarii unui business online de prestigiu cum să crești o afacere cu flori.

“Orientarea agenției noastre este către a crea un element de noutate pentru oamenii activi, cei care vor să rămână mereu în pas cu noutățile, cei care explorează noi căi pentru dezvoltarea lor personală și profesională. După 10 ani în care am vândut în aceeași măsură traininguri de agricultură bio și de comunicare, putem spune că ele au un numitor comun – dorința de a învăța. Campania noastră de vară vine ca un motiv în plus pentru a-i încuraja pe aceștia să urmeze un curs.”, a mai spus reprezentantul agenției de training.