Cursuri Creative lanseaza oferta de Craciun pentru traininguri

Agentia Cursuri Creative sustine, prin oferirea unui curs cadou, persoanele care isi propun pentru anul 2019 sa isi dezvolte cunostintele si sa-si perfectioneze abilitatile printr-un program de training din oferta de Craciun. Cadourile oferite de agentie sunt valabile in perioada 11 – 31 decembrie 2018 si sunt formate din cele mai cautate cursuri.

Oferta de Craciun cuprinde 4 pachete:

Pachetul “Organizare de evenimente contine doua cursuri de aranjamente florale sustinute de trainerii Floridelux.ro si cadou cursul de Planificarea si organizarea evenimentelor.

Cursurile de Decorator floral - hobby si arta si Florist junior se desfasoara in atelierul celei mai mari florarii online din Romania si ofera o experienta unica pentru cursantii care doresc sa inceapa o afacere in domeniu sau vor sa isi duca pasiunea la urmatorul nivel.

Pachetul de training “Social media optimization cuprinde trei cursuri in domeniul comunicarii digitale: Marketing digital, Initiere in copywriting si Social media optimization. Participantii vor avea acces la 48 de ore de curs in care cei trei traineri le vor impartasi din experienta lor in domeniul comunicarii digitale. 

Pachetul care cuprinde cadoul “Strategii practice de PReste format din trei cursuri in domeniul comunicarii digitale: Planificarea si organizarea evenimentelor, Eticheta si protocol in afaceri si Strategii practice de PR. Peste 48 de ore de curs in care trainerii vor impartasi cursantilor cunostintele dobandite in medii competitive de business.

Cel de al patrulea pachet “Curs de copywriting contine trei cursuri care ii ajuta pe participanti sa comunice vizual in social media si sa transmita mesaje adaptate mediului online. Pachetul este format din: Social Media Optimization, Initiere in Photoshop si Initiere in content si copywriting.

Inscrierile la programele de training prin pachete cadou incep pe 11 decembrie si sunt deschise pana pe 31 decembrie.  

Te poti inscrie pe pagina de curs,  prin e-mail la:  cursuri@cbmanagement.ro sau cursuricbmanagement@gmail.com sau la telefon: 0743.183.353.