Cursuri Creative devine principalul furnizor de training-uri in organizarea de evenimente

Agentia Cursuri Creative isi extinde activitatea de sustinere a trainingurilor in domeniul organizarii de evenimente cu noi sesiuni in Romania si Republica Moldova. Agentia va organiza in luna noiembrie 4 cursuri de perfectionare in acest domeniu, in Bucuresti, Timisoara si Chisinau devenind cel mai important furnizor de traininguri de organizare de evenimente. In acest moment, Cursuri Creative are in portofoliu 8 programe de pregatire in domeniul organizarii de evenimente care se desfasoara atat online cat si offline.

Programul trainingurilor din luna noiembrie include 3 cursuri de initiere in organizarea de evenimente, desfasurate in Bucuresti (20-21 octombrie), Timisoara  (15-16 noiembrie) si Chisinau (29-30 noiembrie). Cursurile se desfasoara pe parcursul a doua zile si beneficiaza de acreditarea ANC de “Organizator de targuri si expozitii”. Cursul de organizator de evenimente este sustinut de Cursuri Creative de 7 ani, avand in portofoliu peste 50 de editii sustinute in Romania.

Tot in luna noiembrie, agentia aduce la Bucuresti un trainer international in organizarea de evenimente. Pe 7 noiembrie, Kelly Freeman vine la Bucuresti pentru a sustine cea de-a cincea editie a cursului de “Strategic event management”, un program avansat de organizare a evenimentelor, orientat catre strategie si comunicare de afaceri. Cursul sustinut de lectorul britanic beneficiaza de acreditarea International School of Communication, una dintre cele mai cunoscute agentii de training cu sedii in Londra si Dubai. Cei care urmeaza cursurile trainerului britanic vor avea o imagine globala a organizarii de evenimente si vor invata sa integreze aceasta activitate in strategia generala de afaceri.

Pentru cei care vor sa dezvolte o afacere din organizarea de evenimente private, agentia a dezvoltat un program de pregatire avansat care poate fi urmat pe o perioada de 2 ani in cadrul International Wedding Planning Academy. Cursurile se sustin in campusul online al organizatiei si implica participarea constanta intr-un program complex, sustinut de lectori internationali. La finalul programelor de pregatire, participantii vor avea recunoasterea internationala a diplomei oferite de International Wedding Planning Academy si vor avea cunostintele necesare dezvoltarii unei afaceri in domeniul.

“Organizarea de evenimente este un domeniu care atrage tot mai multe persoane. Obiectivele noastre ca agentie de training sunt legate de oferirea unui numar cat mai mare de optiuni pentru cei care vor sa invete despre acest domeniu. In acest moment suntem singurul furnizor din Romania care ofera un numar atat de mare de cursuri in domeniul organizarii de evenimente, iar experienta noastra cu participantii la aceste programe de training ne face sa dezvoltam noi programe care sa raspunda nevoilor pietei”, spune Bianca Preda, business manager in cadrul Cursuri Creative.