Creatorii de solutii inovatoare in business vin pe 3-4 noiembrie la „Zile Creative”

Comunitatea antreprenorilor creativi se reuneste pe 3-4 noiembrie, la NOD makerspace pentru doua zile de conferinte si workshop-uri sub denumirea de „Zile Creative”. Aflat la prima editie, evenimentul este organizat de agentia de training Creative Business Management si reuneste peste 10 specialisti in domeniile comunicare, marketing digital, blogging si business development care vor veni sa povesteasca din experientele lor in cresterea unor brand-uri de succes.  Prima zi a evenimentului este dedicata Conferintei Creative, iar in a doua zi participantii se vor putea inscrie la workshop-urile sustinute de specialisti.

Creative Business Management dedica luna noiembrie creativitatii in business si aduce pe scena unii dintre cei mai buni creatori de solutii pentru cresterea afacerilor. Timp de doua zile, specialisti din numeroase domenii de activitate vin sa isi prezinte modelele si solutiile creative pe care le-au aplicat in cresterea unor afaceri de succes.

Line-up-ul din prima zi de eveniment este urmatorul:

·         Marius Dosinescu, CEO Floridelux.ro - Povestea celei mai mari florarii online din Romania. Care sunt pasii catre succesul unei afaceri si care este rolul fiecarui antreprenor in formarea de talente. 

·         Ana Iorga, Fondator Buyer Brain - Cum folosim neuromarketingul in crearea unei experiente de neuitat a consumatorului?

·         Sebastian Baier, CEO Re7consulting - Ce noutati aduce in 2019 comunicarea online? Solutiile de marketing pe care trebuie sa le adopte brandurile intr-un an al schimbarilor de structura digitala.

·         Catalin Ionascu, Fondator Romaniancopywriter.ro - Cum sustine continutul procesul de branding. Se poate dezvolta un brand printr-o strategie puternica de continut?

·         Radu Velcea, Trainer si Learning & Development Specialist va vorbi despre Visual Storytelling si modul in care comunicam vizual cu audienta noastra.

In cea de-a doua zi, workshop-urile vor fi sustinute de:

·         Cristina Turnagiu Dragna, Director executiv al Asociatiei Nationale de Protocol si Ceremonial  - Sustine workshop-ul cu tema “Eticheta in business” in care va prezenta regulile esentiale de eticheta in comunicarea de business.

·         Ela Craciun, Blogger si vedeta TV, autoarea blogului www.elacraciun.ro sustine workshop-ul “How to blog”. Participantii vor afla de la autoarea blogului cu un milion de vizitatori unici pe luna cum poate ajuta un blog in promovarea business-ului.

·         Robert Similea, Specialist in branding personal si managementul reputatiei va sustine workshop-ul despre branding. Participantii vor putea afla de la Robert cum pot folosi elementele de branding in atragerea de noi clienti. 

“Evenimentul isi propune sa creeze o legatura intre oamenii care cred in principiul de evolutie prin comunicare. Digitalizarea a schimbat profund formele de comunicare, iar evolutia brand-urilor tine de modul in care acestea isi transmit mesajul intr-o diversitate de forme. Speakerii invitati vor dezbate in cadrul conferintei si workshop-urilor cele mai noi tendinte in comunicarea de business si marketing. Ne propunem ca, la finalul acestui eveniment, oamenii sa plece cu idei fresh pe care sa le aplice inspirat in mediul in care lucreaza”, spune Bianca Preda, business manager in cadrul agentiei Creative Business Management.

Inscrierile se fac online, pe site-ul evenimentului www.cursuri-creative.ro/zile-creative sau prin email la cursuri@cbmanagement.ro.

Pretul de participare pentru o Zi Creativa este de 150 de lei+ TVA , iar pentru acces in ambele zile de conferinta si workshop-uri este de 240 lei + TVA.