Comunitatea pasionatilor de copywriting se reuneste la Cluj in acest weekend

Pasionatii de copywriting din Cluj si-au dat intalnire in acest weekend, la Bookla, pentru a participa la un nou curs de initiere in copywriting sustinut de Catalin Ionascu, fondatorul Romanian Copywriter. Timp de doua zile, participantii vor face exercitii de scriere creativa in copywriting si vor invata tehnici utile in scrierea unui site sau blog. Cursul este sustinut pentru a doua oara in Cluj, prima editie fiind inchisa cu review-uri foarte bune.

Cursul se adreseaza clujenilor incepatori in arta scrisului, care vor sa creeze continut de calitate pentru propriile afaceri sau pentru companiile pe care le reprezinta. Timp de doua zile, trainerul Catalin Ionascu va impartasi experienta sa de peste 6 ani in domeniu cu cei care vor sa-si dezvolte abilitatile de gandire si de scriere a textelor publicitare in mediul online. Acestia vor afla cum sa conceapa o strategie de content marketing, cum sa creasca un blog cu articole de calitate si cum sa puna in valoare calitatile unui brand prin descrieri atractive. In cadrul cursului, cei prezenti vor putea sa aplice notiunile invatate prin exercitii practice si utile in activitatea proprie.

Catalin Ionascu este specialist in content writing si copywriting si fondatorul uneia din cele mai cunoscute agentii specializata exclusiv in content writing si copywriting din Romania, Romanian Copywriter. In cadrul cursului le va prezenta participantilor cunostintele teoretice si baza practica pentru a excela in scrierea de continut, bazate pe experienta sa in urma colaborarii cu companii mici si medii din Romania.

Clujul este un oras unde am gasit mereu exemple de creativitate in proiectele de copywriting. In editia precedenta m-am intalnit cu oameni care au o contributie majora in cresterea brandurilor locale si sper ca in urma editiei din acest an sa putem pune bazele unei comunitati locale de copywriteri”, spune Catalin Ionascu - trainerul cursului.

Doritorii isi pot rezerva locul la numarul de telefon 0743.183.353, pe email la cursuri@cbmanagement.ro sau direct pe pagina cursului.