„Amazon business boost”, trainingul care transforma o idee intr-un business global

Amazon este platforma online cu cea mai rapida crestere din lume, iar ea a devenit disponibila si antreprenorilor romani care doresc sa isi creasca veniturile prin vanzarea de produse la nivel global. Potentialul investitiei in vanzarea de produse pe Amazon este unul urias si a permis antreprenorilor din mediul online precum Sergiu Nichitean sa incheie anul 2017 cu o cifra de afaceri de aproape 150.000 de dolari, exclusiv din acest domeniu. Experienta lui Sergiu ca antreprenor este impartasita in cadrul unui curs intensiv, lansat impreuna cu agentia de training Creative Business Management. „Amazon business boost” va avea prima editie in perioada 24-25 martie 2018, la Bucuresti si isi propune sa ii ajute pe antreprenori sa gaseasca usor drumul catre o afacere prospera in comertul online la nivel global.

Cursul va incepe cu o prezentare generala a platformei Amazon Market Place si va detalia cele mai simple si eficiente moduri de a trece de urmatoarele provocari:

  • Gasirea unui produs viabil. Cum gasim o nisa cu multe vanzari, dar o concurenta mica?
  • Gasirea unui furnizor in China, dar si cum se pot livra produsele direct din Romania.
  • Crearea contului de vanzator tert pe Amazon si detalii despre fiscalitate.
  • Crearea unui brand.
  • Crearea paginii de prezentare a produsului.
  • Obtinerea primelor recenzii.
  • Crearea si optimizarea campaniilor de reclame.
  • Strategia de lansare a produsului.
  • Sfaturi pentru cresterea afacerii.

La finalul cursului, participantii vor primi gratuit doua resurse complete de informatie realizate de trainerul Sergiu Nichitean : "Business a l'Amazon - Reteta care nu pica greu" si brosura "Fabricat in Romania, vandut pe Amazon".

Sergiu Nichitean a pornit prima lui afacere online in 2006, la 18 ani, si a vandut-o 4 ani mai tarziu. Este vorba despre un site care gazduieste o comunitate pentru pasionatii de mountain-biking. A studiat si a profesat in domeniul dezvoltarii software pentru aplicatii web si a experimentat de-a lungul anilor diverse afaceri online, de la marketing afiliat la comert electronic. In 2014 a dezvoltat un magazin online care vinde produse fabricate in Romania pe plan international. De patru ani, Sergiu continua sa isi dezvolte afacerea pe Amazon si isi indruma comunitatea pentru a reusi sa faca bani din vanzarea de produse pe Amazon. In martie 2017 a lansat primul produs fabricat in China si a incheiat anul cu un volum de vanzari de aproape $150.000. 

Este singurul trainer din sfera Amazon seller-ilor romani care vorbeste despre vanzarea produselor romanesti pe aceasta platforma.