Agentia re7Consulting va sustine doua cursuri de marketing digital pentru agentia de training Creative Business Management

Agentia de training Creative Business Management va lansa o noua serie de cursuri in domeniul marketingului digital in colaborare cu agentia re7consulting Romania, una dintre cele mai dinamice agentii de pe piata. Programul consta in doua cursuri noi de SEO si Social media si va fi lansat in luna iunie a acestui an. Cursurile completeaza portofoliul de training al agentiei in domeniul marketingului digital cu un program bazat pe know-how-ul international al agentiei.

Programul propus de agentia de marketing digital reflecta cele mai utile informatii pe care le-au dobandit in decursul celor 5 ani de activitate pe piata din Romania. Cunostintele impartasite de traineri sunt completate cu experienta internationala a agentiei, aceasta facand parte din grupul german re7Consulting. Temele cursurilor sunt adaptate nevoilor pietei si reflecta experienta agentiei in raport cu clientii romani.

”Explozia tehnologica produsa in ultimii ani in mediul digital a deschis calea pentru noi oportunitati de afaceri, ceea ce a dus la migrarea masiva a mediului de afaceri catre online si la adaptarea politicilor de business la noile cerinte. Marketingul digital este motorul din spatele strategiilor pe care companiile, nu numai cele mari, dar mai ales companiile mici si mijlocii, le adopta pentru a-si vinde produsele sau serviciile. Prin urmare, companiile trebuie sa inteleaga marketingul digital si strategiile care stau la baza campaniilor promotionale din mediul online, ca o conditie esentiala pentru construirea unei afaceri sanatoase si profitabile, care sa se impuna pe piata. Aceste cursuri ofera toate informatiile de care oamenii care activeaza in online au nevoie pentru a putea realiza pe cont propriu campanii de SEO sau de Social Media pentru clientii lor”, spune Sebastian Baier, CEO re7consulting Romania.

Cursurile incep in luna iunie si vor fi cuprinse in modulul de marketing digital al agentiei noastre. In perioada 16 - 17, Ciprian Stoian, blogger si pasionat SEO, va sustine cursul “Totul despre SEO”, iar o saptamana mai tarziu Alexandra Cerbu va preda modulul de “Social Media Optimization”. Cele doua module sunt incluse intr-o oferta speciala cu discount de 10% la achizitia intregului pachet.

“Ne-am propus sa devenim furnizorul preferat al pasionatilor de marketing digital prin oferirea unui pachet de informatii complet si usor de inteles. Implicarea re7Consulting ca agentie de servicii integrate de marketing digital in crearea programelor de curs este un avantaj de necontestat pentru noi, ca furnizor de formare profesionala. In acest fel, ne asiguram de faptul ca informatiile livrate sunt actuale si vin din experienta cotidiana a lectorilor nostri. Know-how-ul international al partenerului nostru ne va ajuta sa aducem informatii de calitate publicului format din comunicatori, freelanceri si antreprenori. Acestia vor intelege mai bine care este rolul marketingului digital in dezvoltarea unei afaceri si care sunt uneltele cele mai potrivite pentru a implementa o strategie de succes” a declarant Bianca Preda, business manager in cadrul Creative Business Management.