80 de ore de training dedicate antreprenoriatului digital

Agenția de training Cursuri Creative lansează programul intensiv de Antreprenoriat digital. Viitorii antreprenori în mediul digital vor avea la dispoziție 80 de ore de formare pentru a înțelege mecanismele care stau la baza creșterii unei afaceri online de succes. Programul este format dintr-o serie de 5 training-uri la finalul cărora absolvenții vor avea informațiile necesare pentru a dezvolta o afacere online sau vor putea evalua obiectiv activitatea furnizorilor de servicii din mediul digital.

Trainingul este special conceput pentru a răspunde tuturor nevoilor de formare ale antreprenorilor care vor să își extindă afacerea în mediul online, freelanceri-lor și blogger-ilor, specialiștilor în comunicare și marketing, dar și persoanelor care vor să dezvolte o afacere online de la zero.

Cele cinci module ale programului constituie fiecare un curs în sine și sunt susținute de lectori cu experiență vastă în domeniu. În urma programului de Antreprenoriat digital, cursanții vor ști cum să creeze, să administreze și să promoveze un site de prezentare sau un blog.

Primul curs este dedicat creării unui site sau o unui blog în platforma Wordpress. Timp de 24 de ore, participanții vor învăța de la Raluca Costea, owner al agenției Yellows, cu 10 ani de experiență în publicitate, cum să realizeze pagini de prezentare, să aleagă și să implementeze grafica potrivită și designul pe un domeniu web.

Următorul curs este conceput pentru a-i ajuta pe participanți să creeze conținut de calitate pentru site-ul sau blogul lor. Trainingul de Copywriting și content writing este susținut de Cătălin Ionașcu, fondatorul agenției Romanian Copywriter. Cursanții vor învăța cum să creeze un profil de buyer persona și să integreze cuvinte cheie în texte pentru a fi indexați mai ușor de către motoarele de căutare.

Cursul de Marketing Digital își propune să îi învețe pe cursanți cum să crească un blog sau un site de la zero, folosind tehnici de SEO și PR online. Trainerul Ionuț  Condruz este consultant în management și marketing digital.

În cadrul cursului de Social Media Optimizațion participanții vor afla care sunt pașii pentru campanii plătite pe rețelele de socializare și cum să targeteze corect audiența pentru afacerea lor. Cursul este organizat în parteneriat cu agenția Re7Consulting și este susținut de către Alexandra Cerbu, account manager în cadrul agenției.

Cursul Design Grafic le oferă participanților bazele pentru a crea propriile materiale de promovare a afacerii lor online. Trainingul este susținut de Radu Velcea, senior trainer și graphic designer cu o experiență de 15 ani în agenții de publicitate.

Participanții vor avea posibilitatea de a alege ordinea și perioada cursurilor pe care le vor urma în cadrul programului. La sfârșitul trainingurilor participanții vor primi o diplomă recunoscută la nivel național și internațional. 

Comments

Log in or register to post comments
Cursuri Recomandate
Sesiuni individuale  de curs

Sesiuni individuale de curs

  • Toată atenția este asupra ta
  • Nu împarți timpul cu alți cursanți 
  • Rezolvi probleme punctuale 
  • Stabilești sesiunea în funcție de programul tău 
Pret 350 lei
ÎNSCRIE-TE
Testimoniale

A fost un curs reusit, foarte interactiv si cu multe exemple practice, inclusiv cu raspunsuri la toate intrebarile noastre venite pe parcurs. Suportul este foarte cuprinzator, iti multumim pentru toate informatiile pe care ni le-ai impartasit si pastram legatura pe viitor! De asemenea, iti multumim pentru pasiunea cu care ai sustinut cursul si pentru rabdarea acordata fiecarui subiect.

Anda Balan
Testimoniale

Mi-a placut cursul de organizare de evenimente. Am invatat multe despre cum sa gestionez mai bine evenimentele companiei la care lucrez si mi-a fost mai simplu sa imi inteleg clientii. Este un curs la care merita sa participi.

Ioana Popescu
Testimoniale

In cadrul cursului de Digital Marketing am trecut atat prin elemente de SEO, cat si de SMO, actualizate cu noile tendinte si predate de trainerul Ionut Condrutz care mi-a raspuns la toate nelamurile si intrebarile pe care le-am avut. Recomand cu toata increderea acest curs pentru ca mi-a depasit asteptarile.

Madalina-Nicoleta Barbu