7 lucruri pe care merită să le înveți vara asta

2020 a adus cu el multe schimbări și va continua să transforme modul în care lucrăm, gândim și ne raportăm la viața personală și profesională. Multe afaceri și-au reinventat activitatea, mizând pe vânzările online, iar angajații au fost nevoiți să se adapteze acestor condiții. Cum poți rămâne performant atunci când lucrurile se schimbă în jurul tău? Învățând care sunt lucrurile pe care le poți face diferit față de alții. Iată care sunt cele 7 lucruri pe care ar trebui să le înveți vara aceasta pentru a depăși cu bine perioada incertă care urmează:

1.      Să promovezi o afacere online.  Multe afaceri nu știu de unde să înceapă promovarea unui site, fie de servicii, fie de E-commerce. Cu ajutorul trainerilor agenției Cursuri Creative, am creat un program special pentru cei care vor să înțeleagă mediul online și să crească vânzările. La cursul de Marketing digital afli cum să faci o strategie de promovare, iar la cel de Google Adwords vei afla cum poți atrage vânzări din reclamele plătite pe cel mai mare motor de căutare din lume, Google. Promovarea afacerii presupune consecvență, strategii și bugete, de aceea la cursul de Strategii practice de PR vei afla cum să le combini pentru a ajunge la cumpărătorii serviciilor sau produselor tale.

2.      Să folosești rețelele sociale în favoarea ta. Te-ai întrebat cum reușesc unele afaceri să devină atât de populare în online? Facebook și Instagram nu mai sunt simple rețele de socializare, ci adevărate motoare pentru creșterea vânzărilor unei firme. La cursul de Social Media Optimization vei învăța cum să vinzi mai mult cu bugete reduse.

3.      Să îți schimbi domeniul de activitate făcând ceea ce îți place. Dacă florile au fost mereu o pasiune pentru tine, acum poate fi un moment potrivit să devii propriul tău șef fără să renunți la pasiuni. Cu ajutorul experților celei mai mari florării online din România, Floridelux.ro, vei învăța cum să creezi aranjamente florale ca un profesionist și să realizezi planul de afaceri pentru propria afacere cu flori. La cursurile de Decorator floral și Florist specialist vei avea ocazia să înveți cum să creezi buchete spectaculoase și cum să faci bani din pasiunea pentru flori.

4.      Să îți faci propria fermă cu produse bio. Statul în casă ne-a făcut pe toți să înțelegem că o casă la țară ar fi soluția ideală pentru a respecta distanțarea socială, fiind și o sursă extraordinară de produse sănătoase pe care le poate consuma familia ta. Pentru copii, mediul liniștit al unei case departe de aglomerație poate fi exact reeditarea vacanțelor la bunici pe care le-au trait generațiile părinților. Statul la țară în weekend-uri poate fi și o oportunitatea de a înființa o plantație de legume sau fructe bio. În această vară, cursul de Agricultură ecologică te poate ajuta să înțelegi ce trebuie să faci pentru a cultiva produse bio, sănătoase, pentru întreaga familie, dar poate deveni și o afacere pe termen lung.   

5.      Să îți faci propriul blog. Blogul nu este doar pentru cei avansați. Oricine are o părere sau vrea să împărtășească experiențele sale cu publicul larg poate avea ocazia să facă acest lucru. Cursul de Wordpress te va ajuta să îți creezi propriul site, unde să lansezi produse și servicii pe care vrei să le comunici lumii întregi.  Dacă vrei să îți perfecționezi stilul de scris, la cursul de Inițiere în copywriting vei învăța cum să scrii pentru un blog personal și cum să îl promovezi cu ajutorul diverselor rețele sociale.

6.      Să organizezi evenimente online. Evenimentele clasice mai au de așteptat, dar companiile care intenționau să le organizeeze trebuie să meargă mai departe. La cursul de Planificarea și Organizarea evenimentelor poți afla cum să restructurezi un eveniment pentru a-l adapta nevoilor publicului. Vei afla de la trainerul care a susținut peste 700 de ediții ale acestui curs care sunt platformele pe care le poți folosi și ce bugete ar trebui să aloci pentru desfășurarea și promovarea unui eveniment online.  

7.      Să îți construiești propriul brand. Indiferent de direcția pe care o alegi, promovarea unei imagini personale stă la baza viitorului tău succes. În două zile de curs vei ști cum să te promovezi, cum să îți creezi un brand propriu și cum să comunici avantajele tale pentru oamenii care te urmăresc și își vor deveni clienți.

 

Dacă te-ai hotărât să schimbi ceva, la Cursuri Creative ai, până pe 27 iulie, reduceri de până la 40% la cursurile care te vor ajuta să evoluezi.