• Cont de business pe Instagram – tips & tricks

  Dacă ai o afacere și vrei să te adresezi unui public tânăr, Instagram devine absolut necesar pentru business-ul tău. În România, 92% dintre tineri au un cont de Instagram, iar numărul total de utilizatori la care pot ajunge reclamele tale este de aproximativ 4 milioane. Cu alte cuvinte este momentul să afli cum creezi o pagină de Instagram și cum o administrezi pentru a comunica mai ușor cu viitorii tăi clienți.  

 • De ce este important să repeți discursul înainte de a vorbi în public

  Ai ajuns pe scenă, a venit momentul să prezinți discursul pe care credeai că-l cunoști foarte bine, însă ai simțit cum emoțiile te copleșesc. Indiferent din ce mediu vii sau în ce domeniu activezi, cu siguranță rezonezi cu scenariul de mai sus. Teama pe care ai simțit-o în acele momente este des întâlnită la cei care nu au un antrenament temeinic. Frica de a vorbi în public se traduce printr-o lipsă de încredere, însă aceasta se poate transforma, în timp, printr-un exercițiu constant, în prezentări reușite și sigure.

 • Serviciu intern de recrutare sau partener extern? O alegere care îți poate da o nouă direcție în companie

  Probabil că de-a lungul timpului ai fost pus în fața alegeri unui serviciu intern sau extern de recrutare, mai ales în momentele în care ți-ai dorit să aduci în echipa ta specialiști cu o viziune fresh. Impasul este întotdeauna același, îndoiala: specialistul intern de resurse umane cunoaște domeniul și organizația mai bine, însă un partener extern lucrează cu o bază de date mai diversificată și cunoaște mai bine noile strategii de recrutare care dau rezultate. Și atunci, întrebarea firească este: care variantă este potrivită pentru compania mea?

 • Specialist intern sau extern în content writing. Care este potrivit pentru afacerea ta?

  Dacă ai fost nemulțumit, în ultima perioadă, de calitatea și impactul conținutului tău, probabil este cazul să-ți revizuiești abordarea creării de conținut. Angajarea unui singur specialist de marketing care să se ocupe de grafică, de conținut și de social media reprezintă pentru un business owner un mod nesustenabil de a cheltui bani.

 • Care sunt tipurile de etichetă în afaceri

  Ți s-a întâmplat să mergi la o întâlnire de afaceri și te-ai simți stânjenit deoarece ai abordat o temă nepotrivită de discuție, pentru că ai privit prea insistent interlocutorul sau nu l-ai privit aproape deloc? Cunoașterea regulilor de etichetă și protocol te poate ajuta să eviți astfel de situații sau să depășești momentele stânjenitoare și gafele.