• Cursuri Creative aniversează 50 de ediții ale cursului de Marketing Digital

  Aflat în portofoliul agenției Cursuri Creative de 9 ani, cursul de Marketing Digital este unul dintre cele mai longevive de pe piață. La împlinirea celor 50 de ediții organizate în colaborare cu trainerul Ionuț Condruz, agenția face bilanțul schimbărilor care au avut loc în digital în această perioadă.

 • Ghid gratuit! Primii pași pentru crearea unui magazin online

  Informațiile din Ebook-ul gratuit te vor ajuta să iei decizii mai bune în ceea ce privește construcția unui site cu vânzare și să poți crea un buget eficient. La finalul ghidului găsești un model de lucru, pe baza căruia poți construi un brief pe care să îl trimiți agențiilor cu care vrei să lucrezi. 

 • Primii pași în realizarea unui magazin online

  Indiferent de ce ne rezervă viitorul, comunicarea online va fi din ce în ce mai puternică, iar antreprenorii trebuie să acorde o mai mare atenție site-urilor pe care își promovează business-ul. Trainerul cursului de marketing digital, Ionuț Condruz, le recomandă celor care vor să își construiască de la zero un site cu vânzare să înțeleagă foarte bine pașii pe care trebuie să îi urmeze.

 • Cum se va schimba organizarea de evenimente în era digitalizării forțate

  Fie că vrem sau nu, suntem dependenți de emoții. Adrenalina creată de un concert, sentimentul de apartenență creat de un teambuilding, vanitatea hrănită la un eveniment cu presă,  iubirea manifestată în cadrul unei nunți sunt emoții pe care nu le putem hrăni online, oricât de mult și-ar dori organizatorii de evenimente. Digitalizarea evenimentelor este o soluție de supraviețuire și o completare minunată a unui eveniment fizic, dar înlocuirea totală a interacțiunii fizice nu reușește să creeze aceleași emoții în rândul participanților. De fapt, aceasta este cea mai mare problemă a industriei în acest moment. Cei care incă nu au înțeles cât de importante sunt emoțiile în evenimente au ocazia să experimenteze acum toate formele de frustrare ale publicului izolat.

 • Cursurile de event management se transformă în online event management

  În mai puțin de două săptămâni, industria organizării de evenimente fost nevoită să se reinventeze, lansând în câteva zile soluții la care se lucra de ani buni. Evenimentele online au luat locul celor offline, în timp ce consumatorii experimentează conectarea virtuală într-un ritm greu de acceptat pentru oricine. Care sunt soluțiile pe care le vom folosi în organizarea de evenimente în perioada imediat următoare?