• Cursurile de event management se transformă în online event management

  În mai puțin de două săptămâni, industria organizării de evenimente fost nevoită să se reinventeze, lansând în câteva zile soluții la care se lucra de ani buni. Evenimentele online au luat locul celor offline, în timp ce consumatorii experimentează conectarea virtuală într-un ritm greu de acceptat pentru oricine. Care sunt soluțiile pe care le vom folosi în organizarea de evenimente în perioada imediat următoare?

 • Trainingurile din sala vor fi transmise live

  Cursuri Creative trece, de astăzi, la predarea live a programelor de formare, în sistemul de videoconferință, ca răspuns la necesitatea unor măsuri de protecție împotriva coronavirus. Cursurile se vor susține în sala de curs, cu un număr limitat de participanți și vor fi transmise live pentru cei care vor să le urmărească de acasă,  oferindu-le acestora posibilitatea de a beneficia de experiența de training în siguranță, fără a-și modifica programul.  

 • Cum să obții profit dintr-un site în Wordpress

  În ultimii ani, mulți tineri români au făcut trecerea de la un job de la 9:00 la 17:00, la propriul business, de cele mai multe ori online, lansând un site WordPress. Psihologii au remarcat ca astfel de decizii sunt determinate de nevoia de flexibilitate și libertate de care generația tânără are nevoie, dar și de o dorință puternică de a deschide un business personal, care să-i reprezinte.

 • Cum să oferi cadouri și flori de Dragobete

  Un cadou ales cu atenție sau un buchet de flori  pot aduce valoare unui moment și îl pot transforma în ceva special. Atenția la detaliu și cunoașterea regulilor de etichetă și protocol îți asigură un comportament adecvat oricărei situații și maniere potrivite.  Acest lucru este valabil și pentru Dragobete, ziua autohtonă a îndrăgostiților.  Cei care nu cunosc eticheta pentru o astfel de zi pot fi puși în situații stânjenitoare care duc până la stricarea unei relații aflate abia la început.

 • Strategii de content writing care transformă postările Facebook într-un conținut de impact

  Felul în care concepi postările de Facebook reprezintă cartea ta de vizită pe această platformă socială. Ceea ce scrii și felul în care scrii poate determina un potențial client să dea follow și like sau să dea scroll mai departe. Atunci când scrii orice tip de postare pe Facebook provocarea este aceea de a interacționa cu utilizatorul într-o manieră care să-l determine sa revină pe pagina ta și chiar să se implice activ.