• Cele 9 legi nescrise care sustin o campanie de social media

  Afla care sunt cele 9 legi de care trebuie sa tii cont atunci cand desfasori o campanie in social media. La finalul acestui articol, vei fi in masura sa intelegi aceste legi si sa le utilizezi intr-un mod eficient pentru a-ti creste sansele de a-ti atinge obiectivele propuse.

 • Brandul Personal - moft sau necesitate?

  Intr-o piata a educatiei si dezvoltarii personale care s-a umplut de tot felul de guru care se pricep la toate si la orice si care te invata intr-un curs de cateva ore sa obtii tot ceea ce iti doresti in viata, multe lucruri care pot fi importante in cariera sau in afaceri au fost golite de substanta prin acesta abordare plina de superficialitate.  Un brand personal puternic, construit pe baza unei bune reputatii, aduce multiple beneficii posesorului sau in parcursul sau profesional, asigurand rezilienta in perioade de criza si facilitand oportunitati in perioade de crestere si dezvoltare.

 • Vara cursurilor de digital marketing

  Ne pregatim de vacanta dar nu este tocmai o vacanta obisnuinta, ci una in care invatam. In luna august am pregatit noi editii ale celor mai cautate cursuri de catre pasionatii de online: Marketing digital si social media optimization. Noutatea cursurilor din aceasta vara este acreditarea pe care o vor putea primi participantii.  Acestia se vor putea inscrie la un examen in urma caruia vor primi o diplomă ECDL acreditata internațional si recunoscuta in peste 100 de tari.

 • 6 Noutati din Social Media care iti vor propulsa afacerea in 2018

  Anul 2018 a fost plin de modificari atat pe Facebook, cat si pe Instagram. Dintre toate acestea, le-am ales pe cele mai importante - in opinia mea - 3 update-uri realizate/care vor fi realizate de fiecare platforma in parte in acest an. Aceste update-uri te vor ajuta sa cresti gradul de eficacitate al campaniilor pe care le derulezi in Social Media, indiferent de obiectivele pe care le ai: brand awareness, lead generation, and so on.

 • 7 pasi pentru crearea unei strategii de Social Media eficienta

  Potrivit statisticilor, 30% dintre millennials spun ca se intalnesc cu un brand in Social Media cel putin o data pe luna. Retelele sociale aduna miliarde de utilizatori activi in fiecare luna. Din acest motiv, strategia de marketing in Social Media trebuie sa fie mai mult decat prezenta in planurile brandurilor care vor sa-si dezvolte activitatile de business pe retelele sociale.