• 3 reguli de aur in comunicare interna explicate de expertul Kelly Freeman

  Comunicarea interna este pilonul de baza in construirea unei culturi organizationale pentru companiile care isi doresc sa maximizeze profitul si sa optimizeze munca angajatilor. Este un instrument folosit pentru motivarea acestora, al carui rol s-a schimbat intr-o mare masura in ultimul timp. Toate aceste schimbari pot duce la crize de comunicare interna si probleme in retentia fortei de munca.

 • Importanta brandingului in SEO

  Crearea si dezvoltarea unei identitati de brand solide va juca un rol din ce in ce mai important in clasarea rezultatelor organice din Google. Pe langa avantaje precum loialitatea fata de brand, recunoasterea acestuia, calitatea perceputa si asocierile brandului – o identitate de brand realizata corespunzator iti va genera rezultate pozitive si in ceea ce priveste performantele website-ului in motorul de cautare. Spun asta pentru ca cele patru elemente de brand amintite anterior se pozitioneaza din ce in ce mai clar ca factori de ranking in Google.

 • Cursuri Creative devine principalul furnizor de training-uri in organizarea de evenimente

  Agentia Cursuri Creative isi extinde activitatea de sustinere a trainingurilor in domeniul organizarii de evenimente cu noi sesiuni in Romania si Republica Moldova. Agentia va organiza in luna noiembrie 4 cursuri de perfectionare in acest domeniu, in Bucuresti, Timisoara si Chisinau devenind cel mai important furnizor de traininguri de organizare de evenimente. 

 • Cele 4 baze ale strategiei de comunicare a organizatiei explicate de specialistul in comunicare Kelly Freeman

  Strategia de comunicare este cea care da o directie clara companiei si permite specialistilor in comunicare si marketing sa aiba controlul asupra mesajelor pe care le transmit. Fiecare brand sau companie care doreste sa isi consolideze reputatia si sa gestioneze crizele de imagine aparute trebuie sa aiba in vedere o strategie pe termen lung spune Kelly Freeman. 
 • Cele mai frumoase flori de toamna pentru buchete spectaculoase

  Culori vibrante, tonuri de portocaliu si galben, rosu burgund si nuante contrastante de albastru prafuit si verde army, paleta cromatica a acestei toamne contureaza tendintele in domeniul floristicii pentru sfarsitul de an. Aranjamentele cu flori de sezon si elemente naturale precum si buchetele colorate sunt o alegere potrivita pentru ocazii speciale.