Creative content writing  | Cursuri-Creative.ro

Probabil ca ti-ai dat seama deja ca singurul lucru care te poate diferentia de concurenta in mediul online este continutul de calitate. Pentru a face dintr-un text de prezentare un articol care sa contina informatii relevante pentru publicul tau este nevoie de documentare, de rapiditate si de abilitati de comunicare.

Creative Business Management iti ofera un serviciu personalizat de realizare de continut pentru site-ul tau. Vom folosi intreaga experienta a unei echipe de jurnalisti, comunicatori si specialisti SEO, pentru a face texte care te vor pozitiona in primele pagini in Google si iti vor mari credibilitatea in fata publicului tau. Serviciul este disponibil in limba ROMANA si ENGLEZA.

Poti opta pentru unul dintre serviciile de realizare de continut sau pentru un pachet, in functie de nevoile tale:


Ai un magazin online si trebuie sa postezi in fiecare zi sute de produse dar nu ai descrieri complete si personalizate? Ne trimiti kit-ul de la producator cu textele in limba romana sau engleza iar noi vom realiza descrierile produselor, in care inseram cuvintele cheie pentru o mai buna optimizare SEO.  Textele pot varia intre 100 si 200 de cuvinte si vor contine toate detaliile pentru a convinge vizitatorul site-ului sa cumpere.

2. 

Pastreaza legatura cu clientii tai prin informatii noi si utile, care ii vor ajuta sa inteleaga mai bine produsele sau serviciile pe care le oferi. Postarile pe blog sunt cea mai buna metoda pentru a face acest lucru. Te ajutam sa gasesti cele mai bune subiecte de articole, le documentam si realizam un continut fresh, atractiv pentru cititorii tai. In timp, furnizarea unor informatii relevante si atractive iti va garanta fidelizarea clientilor tai.  


Comunicatele de presa te vor ajuta sa iti promovezi si sa iti consolidezi imaginea in domeniul tau de activitate. Un  text de presa distribuit online te poate ajuta sa cresti in vizibilitate prin referintele pe care le vei obtine prin publicarea pe site-uri de stiri cu page rank foarte mare. Dar acesta este doar unul dintre avantaje. Informatiile prezentate intr-un comunicat de presa te vor ajuta sa scoti in evidenta calitatile produselor sau serviciilor pe care le promovezi, intr-un mod profesionist. Experienta de peste 10 ani in comunicare a echipei Creative te va ajuta sa devii un reper pentru cititori prin texte creative si de calitate.

4.  

Postarile pe retelele sociale au deja reguli bine stabilite, iar cresterea organica se face prin postari care sa urmareasca atungerea unor obiective clare. O campanie de social media are nevoie de un continut propriu. Echipa Creative va realiza un plan de activitati pe social media, va documenta si redacta posturi pentru Facebook, pe care le va promova pe grupurile relevante pentru publicul tau tinta.

CUM COMANZI?

Alege unul sau mai multe servicii de content writing oferite de Creative si trimte un email pe adresa office@cursuri-creative.ro cererea de oferta. Un consultant te va suna pentru a-ti confirma primirea cererii iar in maxim 24 de ore vei primi o cotatie de pret.

CAT PLATESTI?

Serviciile de content writing se platesc la livrare, in functie de numarul de cuvinte livrat si de timpul de executie.

CAT DUREAZA?

Durata de executie este intre 24 de ore si 3 zile pentru comunicatele de presa si articolele pentru blog. Descrierile de produse sunt livrate in functie de numarul produselor si complexitatea descrierii, pe baza unui grafic stabilit in prealabil cu clientul.

CUM EVALUEZI?

La livrare poti evalua calitatea continutului livrat si poti solicita modificari. Nu vei plati un serviciu pana nu esti 100% multumit de calitatea lui.

office@cursuri-creative.ro/ 021.337.23.54