Creatie grafica  | Cursuri-Creative.ro
Imaginea pe care alegi sa o promovezi este cea care te va defini in fata consumatorului. Poti face diferenta in comunicare prin utilizarea unei imagini atractive, creata pentru tine de o echipa de graficieni creativi.

Creative Business Management este o agentie de comunicare cu experienta care intelege cat de importante sunt imaginile pentru transmiterea unui mesaj, in special in mediul online. Cumparatorul vrea sa ia decizii pe loc, sa obtina informatii in mod rapid fara a citi texte lungi si complicate. De aceea, proiectele de grafica realizate de echipa Creative sunt legate de mesajul pe care clientul doreste sa il transmita iar noi il ajutam sa o faca in mod eficient. 


Comunicarea directa cu clientii este importanta pentru compania ta? Atunci ai nevoie de o prezentare atractiva. Nu uita ca tot ceea ce transmiti te reprezinta. Creaza-ti o identitate vizuala cu ajutorul unor pachete de prezentare care contin mapa de prezentare, brosuri sau pliante. 

Cand ai nevoie de noi? 

1. Daca lansezi un nou produs si ai nevoie de pliante sau brosuri care respecta identitatea vizuala a companiei

2. Daca esti la inceputul activitatii si ai nevoie de o mapa de prezentare a serviciilor 

3. Daca vrei sa incepi o campanie de publicitate indoor sau outdoor

4. Daca vrei sa faci un catalog de produse 

5. Daca vrei sa editezi o revista de informare

Portofoliul Creative Business Management le include  pe toate. Iti putem da solutii creative pentru a obtine cele mai bune rezultate baze pe experienta indelungata a graficienilor nostri. In acest fel poti avea siguranta ca ai in graficianul tau un partener, nu un executant.  


 


Ai un magazin online si cauti poze unice pentru a ilustra categoriile de produse? Costurile pentru achizionarea unor pachete profesionale de fotografii pot fi costisitoare pentru un site in crestere. Noi te ajutam sa iti personalizezi site-ul si sa ii asiguri dinamica printr-un pachet de servicii grafice online care include realizarea de layouturi de site, bannere publicitare, grafica pentru discounturi si promotii sau newslettere.

Cand ai nevoie de noi?

1. Daca intentionezi sa lansezi un site sau un blog si ai nevoie de grafica personalizata

2. Daca vrei sa ai un pachet unitar de prezentare a companiei pentru parteneri si clienti

3. Daca vrei sa transmiti un newsletter cu o identitate noua

4. Ai nevoie de o identitate unitara pentru retelele sociale pe care comunici: Facebook, Google+, LinkedIn, Wordpress, Twitter, etc.


office@cursuri-creative.ro sau 031.428.24.44