Consultanta in PR  | Cursuri-Creative.ro

Echipa de consultanti Creative te ajuta sa creezi mesajele potrivite pentru publicul tau si sa le trasmiti cu ajutorul noilor instrumente de comunicare. Daca vrei sa fii vizibil si sa castigi credibilitate printr-o comunicare eficienta, iata care sunt pasii pe care ii vei urma alaturi de noi:

Pasul 1: Auditul de PR. Inainte de a face o propunere de campanie evaluam cu atentie nivelul comunicarii de pana in prezent, tipurile de mesaje transmise si vizitbilitatea ta in randul publicului pe care il vizezi. Iti vom furniza un raport de evaluare a activitatii de comunicare a companiei, care va contine date despre cum au fost percepute mesajele tale de catre public, gradul de vizibilitate al organizatiei si nivelul de notorietate.

Pasul 2: Stabilirea obiectivelor. Consultantul de PR va realiza, impreuna cu echipa clientului, un brief in care se vor stabili obiectivele de PR si termenul care se acorda pentru realizarea lor.

Pasul 3: Propunerea de campanie. Echipa Creative vine cu o propunere de atingere a obiectivelor in termenul stabilit printr-o campanie de comunicare. Propunerea va contine metodele de comunicare, canalele si mesajele pe care le vom  folosi pentru ca organizatia alaturi de care lucram sa devina vizibila in cel mai scurt timp.

Pasul 4: Setam un time frame. Stabilim un grafic al activitatilor, pe baza caruia se vor realiza periodic evaluari si monitorizari. Periodic, nivelul de vizibilitate al companie va fi evaluat pentru a vedea care sunt progresele reale facute in raport cu obiectivele stabilite initial

Pasul 5: Gandim creativ. Intr-un mediu de business competitiv, activitatile de PR sunt singurele care pot face cu adevarat diferenta intre doua produse sau servicii similare. Echipa Creative te ajuta sa creezi evenimente si campanii memorabile, bazate pe comunicarea emotionala, care te vor scoate din standardele cu care publicul tau este deja obisnuit.

Poti solicita o evaluare a vizibilitatii organizatiei tale la adresa de email corina@cursuri-creative.ro. Pentru a afla mai multe detalii despre serviciile de PR ne gasesti la numerele de telefon 031.428.24.44 sau 0724.007.159

Am comunicat pentru: