{* *}
2.200 lei
1.800 lei
2.200 lei
1.800 lei

Despre curs

Ai un business online și vrei să înveți cum să îl transformi într-o poveste de succes? Acest curs îți va oferi toate cunoștințele necesare pentru a genera profit în propria ta afacere online. Trainingul este susținut de Marius Dosinescu, proprietarul Floridelux, care va împărtăși cu participanții atât modelul afacerii sale de succes, cât și exemplele care au stat la baza construirii celei mai mari florării online din România. 

Pe parcursul a 24 de ore de curs, participanții vor aprofunda mecanismele domeniului e-commerce, alegerea corectă a platformei, design-ul site-ului, tehnici de fidelizare a consumatorilor și bugetare.

 • Overview pe domeniul e-commerce. De ce unele site-uri prosperă și altele nu? 
 • Există comerț online gratuit? Big ideeas vs big investments
 • Condițiile tehnice care stau în spatele unei platforme online. Reguli pentru alegerea platformei potrivite 
 • Designul unui site. Cum poate designul să influențeze decizia de cumpărare 
 • Usability - ce înseamnă acest termen pentru clientul tău? Do's and don’ts. Reguli de creare a experienței online a user-ului 
 • Targetarea - cine sunt cumpărătorii tăi? Definirea audienței  implică eficientizarea bugetelor
 • Content - rolul conținutului în e-commerce. Cum ajută contentul în atragerea de clienți online. Tipuri de conținut: text/audio/video
 • Surse de trafic: Organice și plătite 
 • Social media optimization. Surse de trafic din social media
 • Tehnici de fidelizare a consumatorului. A cumpărat o dată, cum îl faci să rămână clientul tău?: Retargeting (recuperare de coș abandonat), email marketing, carduri/vouchere/oferte 
 • Măsurarea investiției în e-commerce. Tehnici de evaluare a conversiilor
 • Cum bugetăm investiția în online? Cum absoarbe prețul produsului finit această investiție?
 • Tips&Tricks/Success stories by Floridelux.ro 

Acest training este special conceput pentru a oferi toate informațiile necesare persoanelor care au o afacere în mediul online pe care vor să o dezvolte, celor care dețin un site și vor să afle care sunt tehnicile și strategiile pentru a crea un plan de business online profitabil pe termen lung, precum și tuturor persoanelor care vor să înceapă o carieră în e-commerce.

În urma participării la acest curs, persoanele doritoare pot susține examenul pentru obținerea unui certificat de absolvire acreditat de Ministerul Educației pe COMPETENȚE ANTREPRENORIALE

Examenul constă într-o probă scrisă de tip test grilă și o probă practică: prezentarea unui proiect individual pe baza cunoștințelor acumulate la curs.

Nivelul studiilor obligatoriu pentru accesul la examenul de acreditare ANC este LICEAL.

Documentele necesare obligatorii pentru înscriere la examen sunt: copie buletin/CI, copie certificat de naştere, copie diplomă de studii, copie certificat de căsătorie (dacă s-a schimbat numele).

Examenul se programează în funcție de persoanele înscrise, numai cu o grupă minimă de 7 participanți. 

 • Vei ști care este investiția optimă în proiectul tău online, cum să o bugetezi, cât trebuie să investești și cum vei ști dacă ți-ai atins obiectivele
 • Vei economisi bani și timp prin ușurința cu care vei alege cel mai potrivit furnizor pentru nevoile tale 
 • Vei învăța să faci un plan de business online pe termen lung
Avantaje
Durata curs: 24 ORE
Live online
ANC
Economisește 400 lei
Urmatoarele sesiuni
Trainer
Acum poti face plata si in rate!

Plata cursului tău este flexibilă! Poți plăti un curs în 4, 8 sau 12 tranșe egale. Folosește un card de rate emis de una dintre băncile din România și alege opțiunea de rate care ți se potrivește. Finalizează înscrierea prin opțiunea Plata online cu card bancar și vei putea alege numărul de rate în care vrei să plătești cursul.

Poți obține o reducere 10% dacă:
 • Ai urmat un curs la noi
 • Cumperi un pachet de două cursuri
 • Un prieten se înscrie la recomandarea ta

Mă înscriu
Poți obține o reducere de 25% dacă:
 • Achiziționezi 5 cursuri
 • Înscrii un grup de 5 persoane la același curs

Mă înscriu

Articole Recomandate

Facebook schimbă modulul în care creatorii de conținut comunică și interacționează cu comunitățile online
Înainte de a include email marketingul în strategia ta, asigură-te că știi exact ce anume vrei să comunici și că îți cunoști foarte bine publicul țintă, implicit interesele lor.
Descoperă cele mai eficiente instrumente profesionale de optimizare SEO, pe care le poți testa gratuit.
Testimoniale

A fost un curs reusit, foarte interactiv si cu multe exemple practice, inclusiv cu raspunsuri la toate intrebarile noastre venite pe parcurs. Suportul este foarte cuprinzator, iti multumim pentru toate informatiile pe care ni le-ai impartasit si pastram legatura pe viitor! De asemenea, iti multumim pentru pasiunea cu care ai sustinut cursul si pentru rabdarea acordata fiecarui subiect.

Anda Balan
Testimoniale

Mi-a placut cursul de organizare de evenimente. Am invatat multe despre cum sa gestionez mai bine evenimentele companiei la care lucrez si mi-a fost mai simplu sa imi inteleg clientii. Este un curs la care merita sa participi.

Ioana Popescu
Testimoniale

In cadrul cursului de Digital Marketing am trecut atat prin elemente de SEO, cat si de SMO, actualizate cu noile tendinte si predate de trainerul Ionut Condrutz care mi-a raspuns la toate nelamurile si intrebarile pe care le-am avut. Recomand cu toata increderea acest curs pentru ca mi-a depasit asteptarile.

Madalina-Nicoleta Barbu
Rezervă-ți un loc la curs prin apăsarea butonului de înscriere, prin e-mail la adresa: office@cursuri-creative.ro sau sunând la 0743.183.353.