Suntem o agenție de PR care își pune experiența în practică prin realizarea unor traininguri actuale. Venim cu strategii menite să îi ajute pe cursanții noștri să evolueze profesional și să experimenteze domenii noi de activitate. Încurajăm trendurile atunci când ele aduc valoare muncii noastre, dar respectăm protocolul atunci când acesta se impune. La final, clienții noștri sunt cei care ne evaluează iar  activitatea noastră se raportează la ei. Misiunea noastră este să încurajăm schimbarea și evoluția profesională a cursanților noștri.


Servicii Oferite

Consultanta in PR  | Despre noi - Cursuri-Creative.ro

Echipa de consultanti Creative te ajuta sa creezi mesajele potrivite pentru publicul tau si sa le trasmiti cu ajutorul noilor instrumente de comunicare.

Organizare de evenimente | Despre noi - Cursuri-Creative.ro

Vrei sa organizezi un eveniment memorabil pentru invitatii tai? Ai nevoie de o idee si de putin ajutor din partea unei echipe creative. 

Consultanta SEO  | Despre noi - Cursuri-Creative.ro

Daca desfasori un business online, atunci stii ca internetul este principala sursa de crestere a numarului de clienti.  Cum ajung acestia in site?

Creative content writing  | Despre noi - Cursuri-Creative.ro

Probabil ca ti-ai dat seama deja ca singurul lucru care te poate diferentia de concurenta in mediul online este continutul de calitate. Ce inseamna editarea de continut si cat de importanta este?

Creatie grafica  | Despre noi - Cursuri-Creative.ro

Imaginea pe care alegi sa o promovezi, este cea care te va defini in fata consumatorului. Poti face diferenta in comunicare prin utilizarea unei imagini atractive, creata pentru tine de o echipa de graficieni creativi.