• Curs de wedding planning, styling si design

  Curs de wedding planning, styling si design


  Poti deveni un expert in domeniul stylingului de nunti alaturi de formatori celebri in intreaga lume. Curs sustinut de Academia de Wedding Planning din Londra.

 • Planificarea si designul evenimentelor speciale

  Planificarea si designul evenimentelor speciale

  Cursul avansat de Special Event Planning și Design este cel mai complet program de formare in domeniul organizarii evenimentelor.  Cursul este disponibil online, cu predare in limba engleza.

 • Curs de Wedding si Event Planning

  Curs de Wedding si Event Planning

  Aspiri la o cariera in organizarea de evenimente? Fii cu un pas inaintea concurentilor tai si specializeaza-te la cursurile celei mai importante institutii de event management din Marea Britanie!

 • Curs de Event Planning

  Curs de Event Planning

  Invata de la cei mai buni specialisti in event planning cum sa organizezi evenimente la scara internationala. Urmeaza cursurile Academiei de Wedding Planning din Londra si devii specialist certificat international!

 • Designul evenimentelor

  Designul evenimentelor

  Designul evenimentelor este un domeniu rezervat exclusiv specialistilor. Afla care sunt elementele importante in designul evenimentelor si obtine certificarea internationala!

 • Curs Venue Coordination

  Curs Venue Coordination

  Iti doresti sa fii cu un pas inaintea tuturor in managementul locatiei tale?Inscrie-te la singurul curs accesibil in Romania care te invata pas cu pas cum sa coordonezi locatia pentru organizarea evenimentelor.