• Curs de agricultura ecologica

  Curs de agricultura ecologica

  Fermierii care doresc să afle care sunt cele mai noi și utile tehnologii pentru producțiile lor și persoanele care și-au propus să activeze în agricultura ecologică, se pot înscrie la cursul de Operator în ferme ecologice mixte. Cursul se adresează atât celor care au experiență în agricultura ecologică, cât și celor care plănuiesc deschiderea unei afaceri în domeniu, având o tematică aplicată și discuții practice despre oportunități de dezvoltare.  

  • 02/07/2020 | 10:00
  • Bucuresti
 • Curs Apicultura Ecologica

  Curs Apicultura Ecologica

  Participa la singurul curs acreditat de apicultura ecologica din Romania, in urma caruia vei fi complet informat ca sa incepi o afacere cu miere ecologica. Organizat in parteneriat cu ROMAPIS - Federatia asociatiilor apicole din Romania.

 • Curs Managementul Fermei

  Curs Managementul Fermei

  Vrei sa cresti veniturile obtinute din ferma pe care o ai printr-un management performant? Te asteptam la cursul de perfectionare Sef de Ferma cu toate informatiile necesare in managementul unei exploatatii agricole. Cursul este conceput special pentru cei care vor sa stapaneasca fluxul activitatilor unei ferme si sa realizeze planuri de afaceri pe termen mediu si lung. Cu o experienta de 4 ani in realizarea de cursuri pentru agricultori, venim cu un program de training complet, sustinut de specialisti recunoscuti in domeniu si conceput pe baza experientelor si asteptarilor impartasite de cursantii nostri.