Writing for social media and web

Writing for social media and web

Informatii Curs

 • Bucuresti  vezi harta
 • 0743.183.353 / 021.337.23.54

Early Bird 10 septembrie

300 euro/persoană/zi

Reducere 10% pentru minim 3 cursuri ISOC sau 3 persoane!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Writing for social media and web

Conținutul online poate face diferența între un business de succes și alte o sută de site-uri care nu reușesc să se impună pe piața. Într-o eră a cumpărăturilor de impuls și a deciziilor rapide luate în online, creatorii de conținut trebuie să țină pasul cu cele mai noi tendințe. Documentarea și trainingul sunt esențiale atunci când vrei să fii cu un pas înaintea concurenței tale. Cu un conținut de calitate în mediul digital și în social media șansele unui business de a capta atenția clienților săi sunt mai mari.

Creative Business Management aduce pentru prima dată pe piața din România un produs unic de training, livrat la cele mai înalte standarde ale industriei de către Desiree Banugo, un trainer cu peste 20 de ani de experiență în gestionarea campaniilor globale de marketing.

“Writing for social media and web” este un curs intensiv livrat de către International School of Communication la București la aceleași standarde profesionale la care este susținut în centrele sale din Londra și Dubai.

Desiree Banugo te va ajuta să descoperi cum poţi să găsești tonul potrivit pentru conținutul online și care sunt pârghiile cele mai potrivite în comunicare.

Acest curs avansat este destinat comunicatorilor şi creatorilor de conţinut online de toate tipurile. Trainingul acoperă detaliile privind crearea de conţinut pentru website, bloguri, social media şi multe alte platforme online. Vei învăţa să scrii într-un mod care va face ca ideile tale să capete rezonanţă şi să rămână în memoria colectivă din mediul digital. Îţi vei însuşi tehnicile practice astfel încât să transpui un text simplu într-un mesaj digital eficient.

CE VEI ÎNVĂŢA DE LA DESIREE BANUGO

 • Vei înțelege cum să realizezi o cercetarea cu privire la modul în care oamenii citesc și consumă informații în online. Vei putea utiliza informațiile astfel dobândite pentru textele pe care le scrii.
 • Vei învăța cum să scrii conținut web ușor de citit pentru motoarele de căutare.
 • Vei descoperi cum să adaptezi și să editezi texte optimizate SEO
 • Vei aplica strategii de cuvinte cheie pentru optimizarea motoarelor de căutare astfel încât conținutul să fie descoperit de către acestea.
 • Vei scrie conținut pentru bloguri și site-uri care îi va inspira pe oameni și care va genera o rată de implicare ridicată.
 • Vei ști cum să scrii texte pentru microformate precum Twitter și SMS.

CUI SE ADRESEAZĂ

La training sunt aşteptate persoanele ce au cunoştinţe şi experienţă în comunicare şi PR. Procesul de învăţare este gândit la un nivel care să te ajute să dezvolţi abordări strategice şi să aplici tehnici sofisticate.

Acest curs este recomandat tuturor profesioniştilor care creează texte de comunicare, din moment ce aproape tot conţinutul scris este destinat Web-ului sub o anumită formă.

 • Directori şi persoane de decizie din firme din domeniul comunicării şi PR
 • Specialişti şi freelanceri
 • Angajaţi ai companiilor multinaţionale cu competenţe în Copywriting, Social Media, Marketing Digital, PR, Comunicare

CE OBŢII DACĂ PARTICIPI LA CURS?

După absolvirea cursului, vei putea:

 • Să adaptezi și să editezi texte optimizate pentru mediul digital.
 • Să realizezi o cercetare cu privire la modul în care oamenii citesc și consumă informații în online. Vei putea utiliza informațiile astfel dobândite pentru textele pe care le scrii.
 • Să scrii conținut digital ușor de citit pentru motoarele de căutare.
 • Să aplici strategii de cuvinte cheie pentru optimizarea motoarelor de căutate astfel încât conținutul să fie descoperit de către acestea.
 • Să scrii conținut pentru bloguri și site-uri care îi va inspira pe oameni și care va genera o rată de implicare ridicată.
 • Să scrii texte pentru microformate precum Twitter și SMS. 

STRUCTURA EVENIMENTULUI 

Cursul va fi structurat în module, fiecare concentrându-se pe un anumit set de concepte cheie și abilități necesare în activitatea de comunicare internă. În fiecare modul sunt prezentate noțiunile principale referitoare la regulile de bune practici și conceptele cheie, acestea fiind urmate de activități interactive de învățare, ca workshopuri, discuții, studii de caz și jocuri de rol.

Modulele tratează următoarele teme:

Principiile scrisului pentru site-uri și social media

Strategii de scris pentru social media

Optimizare pentru social media

Mico-writing pentru bloguri și rețele de socializare

PROGRAM

Modulul 1: Principiile scrisului pentru Web și social media

Acest modul explorează modul în care poți scrie pentru site-uri, social media și dispozitivele mobile.

La acest modul, participanții vor învăța

 • Că modul în care oamenii citesc un text este diferit în media comparativ cu textele pentru site-uri
 • Să scrie pentru dispozitivele mobile/telefon și aplicații
 • Cele cinci principii cheie pentru a scrie conținut care să fie distribuit pe social media

Workshop-uri: Vei scrie un headline care să atragă atenția, vei scrie pentru aplicații, cum să faci conținut care să fie distribuit pe rețelele de socializare.

Modulul 2: Strategii de scris pentru social media

Acest modul acoperă bazele realizării unui conținut relevant în social media.

 • Stabilirea scopului și strategiei de social media a companiei tale
 • Învață de la audiența ta ce să scrii

Workshop: Dezvoltă o strategie de conținut pentru un anumit mesaj

Modulul 3: Optimizare pentru social media

Acest modul acoperă strategiile necesare pentru a te asigura că textele tale sunt găsite de către motoarele de căutare.

 • Crearea unui ecosistem în social media
 • Importanța algoritmilor de căutare în social media
 • Tips de optimizare pentru principalele șase platforme de social media

Modulul 4: Micro-writing pentru bloguri și social media

Acest modul abordează scrisul pentru platformele de social media care să crească interesul oamenilor pentru informațiile împărtășite.

 • Stilul, tonul și limbajul pentru social media
 • Conținut și teme care să genereze o rată de implicare mare
 • Etichetă pentru blog
 • Sfaturi pentru crearea de conținut pentru platformele de social media plus material bonus

FORMATUL CURSULUI

 Practic

Acest curs se concentrează pe noțiuni imediat aplicabile în situații reale, nu pe teorie. Trainerul vă va prezenta conceptele în mod clar, apoi se va concentra pe elementele practice. Materia este revizuită în mod constant și trainerul activează în această industrie, așa că toate noțiunile prezentate vor fi de actualitate.

Activ

Predarea constă în prezentarea concisă a regulilor de bune practici și activități de învățare interactive, ca workshopuri, jocuri de rol, analize de studii de caz, coaching, brainstorming și discuții de grup. Cursanții nu vor asista pasiv la predare.

Antrenant

Cursul este interesant, antrenant din punct de vedere intelectual și livrat într-un mod relaxat și profesionist.

Inspirațional

Toți trainerii ISOC sunt profesioniști în comunicare, cu cel puțin 15 ani de experiență în domeniu, entuziaști, care vor ști să vă stimuleze creativitatea.

Individual

Cursul este livrat în format comunicativ, nu sub forma unei lecții clasice, predate din spatele unei catedre. Fiecare cursant se va bucura de atenția trainerului. Cursul oferă și oportunități de networking și împărtășirea propriilor experiențe.

Important! Cursul este susţinut în limba engleză.


COST: 375 euro de persoană/zi

Reduceri:

Early Bird 10 septembrie 300 euro/persoană/zi

Reducere 10% pentru minim 3 cursuri ISOC sau 3 persoane! 

 Achitând prin intermediul cardului bancar de rate poţi alege opţiunea de plată în 12 rate.

 Sunt incluse în acest cost:

  • Suportul de curs in format electronic,
  • Accesul la exerciţiile şi dezbaterile din cadrul acestuia,
 • Îndrumarea trainerului pe tot parcursul evenimentului,
 • Diploma de participare eliberata de ISOC
 • Masa de pranz si pauzele de cafea


PROGRAMUL de 4 zile se desfăşoară în perioada: 18 - 21 septembrie

18 septembrie         – Advanced Strategic Communication Skills for Senior Leaders 

19 septembrie        – Internal communications   

20 septembrie       - Advanced communications and PR strategy

21 septembrie       – Writing for Social Media and Web

 

GARANȚIA CALITĂȚII


Despre ISOC

Sediul ISOC este situat în Londra, instituția având și un centru de training în Dubai. La cursurile ISOC  participă o mare varietate de cursanți, de la ofițeri de presă la prim-miniștri. ISOC este deținută și condusă de Pinnacle International, cea mai mare companie specializată de training în comunicare și PR din lume. Pe lângă cursurile publice, ISOC organizează și cursuri private și personalizate, printre acestea numărându-se traininguri de media interviewing și programe post-universitare pentru diverse domenii, care se întind pe mai mulți ani.

 ISOC este acreditat de Consiliul de Acreditare Britanic – BAC, instituție a Guvernului Britanic responsabilă cu acordarea de calificări companiilor de training. BAC realizează inspecții de calitate și audituri anual.

 Certificarea CDP

 ISOC este o companie de training pentru Dezvoltare Profesională Continuă – CDP. Toți cursanții care urmează un program CDP pot primi puncte CDP, în urma participării la cursurile ISOC.


 Pentru informații suplimentare ne poți contacta la numerele de telefon 0743.183.353/021.337.23.54 sau prin email la cursuri@cbmanagement.ro sau cursuricbmanagement@gmail.com

GHID de PROMOVARE ONLINE pentru AFACERI MICI

Acest ghid, realizat de trainerii Cursuri Creative, te va ajuta să descoperi în ce măsură grafica unui website, conținutul, strategia SEO și cea de email marketing, precum și platformele sociale îți pot crește semnificativ vizibilitatea, vânzările și te pot ajuta să fidelizezi clienții. Pe lângă un plan bine pus la punct, experții Cursuri Creative îți împărtășesc câteva secrete care te vor ajuta să-ți propulsezi afacerea în mediul online. Strategiile de marketing online sunt piatra de temelie a promovării, iar website-ul și blogul companiei reprezintă primii pași în stabilirea unei prezențe puternice pentru un business la început de drum. Cele două instrumente importante te ajută să-ți construiești credibilitatea și oferă clienților informații despre produsele și serviciile afacerii tale.