Spații Fericite - Design pentru armonie și stare de bine

Spații Fericite - Design pentru armonie și stare de bine

Informatii Curs

  • Calea Serban Voda 44, sector 4, Bucuresti  vezi harta
  • 0743.183.353 / 021.337.23.54
  • un modul 200 lei, 6 module 1000 lei

Cursul ofera cunoștințe despre neuroștiința aplicată în arhitectură, estetica locuirii, sfaturi practice de reorganizare și redecorare pentru o viață mai bună acasă.

Design pentru o stare de bine  îi va ajuta pe cursanţi să înteleagă modul în care spaţiul interior ne afectează la nivel senzorial şi pshihologic şi le va da sugestii pentru a crea un mediu ambiental care să îi motiveze, pentru că starea de spirit pe care o avem în spaţiile de lucru sau în locuinţă ne influenţează randamentul, optimismul şi relaţionarea cu cei din jur. Cu ajutorul unor sugestii simple vom şti să evitam greşelile de decorare şi mobilare și să utilizăm, apoi, în bune condiţii spaţiul de care dispunem.  Ne plângem de stări de disconfort permanent şi nu știm de ce. Sunt noţiuni de pshihologie umană aplicate în arhitectura de interior care ne pot ajuta. Este datoria noastră să avem o viață bună. Prin simplificare, echilibru, claritate și ordine vom crea starea de bine în spațiul în care locuim.De ce să participi ? CASĂ, trăim frumos!

........................................................................................................................

Organizarea cursului pe module și scurtă prezentare a tematicii:

1. Design pentru stare de bine 1 – Tematica modulului: Cum funcționează un spațiu? Ce ne influențează genetic? Cum ne ajută neuroarhitectura în a avea o viață mai bună și mai productivă ? 10 sfaturi pentru un interior în care să te simți bine pe spații individuale. 10 sfaturi pentru amenajarea locuințelor mici.

Durata 2 ore, preț 200 lei

2. Design pentru stare de bine 2- Tematica modulului: Funcțiile casei; Cum trăim frumos? Hygge – arta daneză a fericirii. Neuroarhitectura și designul senzorial; Psihologia percepțiilor. Ce este o casă? Lykke - în căutarea celor mai fericiți oameni din lume.

Durata 2 ore, preț 200 lei 

3. Trăiește o viață în culori: Tematica modulului – Psihologia culorilor și impactul psihologic al acestora în viețile noastre.  Semnificația culorilor și ce gamă ni se potrivește fiecăruia în funcție de personalitate. Cromatica interioarelor.  Soluții practice de minimizare sau maximizare a unui spațiu. Sugestii inovatoare și efort minim de decorare a propriilor locuințe prin culori.

Durata 2 ore, preț 200 lei

4. Wabi Sabi și Ikigai - Inspiratie pentru o viață mai bună - Tematica modulului: Filosofia Wabi Sabi – Acceptarea vieții așa cum este; găsirea frumuseții în lucrurile simple și în cele imperfecte. Cu ce te ajută  acest stil? Ikigai este forța vitală a fiecăruia, cu efect asupra vieții fizice și psihice. Un instrument pentru a avea o viață împlinită. De unde ne luăm acest ikigai, cum îl construim și cele 10 principii pentru menținerea lui.

Durata 2 ore, preț 200 lei

5. Zen și Japandi – Armonie prin simplitate inspirate din practica budistă – Tematica modulului: arta simplității și a unei vieți lipsite de lucruri inutile; stilul și filosofia Zen, minimalismul aplicat; Designul zilelor noastre -  imbinare intre minimalismul clasic si inflentele japoneze moderne; Japandy Style - contrapondere la o viață aglomerată, agitată și plină de stimuli. Eleganța sofisticată a unei astfel de case.

Durata 2 ore, preț 200 lei

6. Magia ordinii pentru claritatea minții – Tematica modulului: Bucuria ordinii și cum ne schimbă ordinea spațiului în care locuim dinamica vieții. Cum sortăm lucrurile, metode de depozitare, cum eliminăm lucrurile inutile din casele noastre. Cum lăsăm totul în ordine? Partea practică: soluții de stocare, depozitare, sugestii pe camere de la retailerii autohtoni.

Durata 2 ore, preț 200 lei

Format - curs online  din 6 module a câte 2 ore. Fiecare modul poate fi achiziționat separat. 

Frecvența - câte 3 module pe săptămână timp de 2 săptămâni

Orar cursuri predate LIVE online - 17.00 -19.00 luni, miercuri, vineri

Preț un modul   200 lei

Preț 6 module 1000 lei

*se adaugă TVA pentru companile plătitoare de TVA

Taxa de participare cuprinde:

- Accesul la curs si la exercitiile si dezbaterile din cadrul acestuia

- Indrumarea trainerului pe tot parcursul evenimentului

- Suportul de curs si materialele aferente, in format electronic

- Diploma de participare eliberata de Creative Business Management 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

INSCRIERE LA CURS

Te poti inscrie accesand butonul verde   INSCRIE-TE   din aceasta pagina (dreapta sus), la telefon: 0743.183.353, sau prin e-mail la: cursuri@cbmanagement.ro sau cursuricbmanagement@gmail.com.