Motivare eficienta a angajatilor

Motivare eficienta a angajatilor

Informatii Curs

  • Bucuresti, Calea Serban Voda nr. 44  vezi harta
  • 0743.183.353 / 021.337.23.54
  • 800

Motivare eficientă a angajaților 

De ce ai participa la un astfel de curs? 

Pentru că știi că ai nevoie de o schimbare dar nu știi cum să o aduci în viața ta. Îți dorești o schimbare eficientă, ceva ce să fie de durată și consistentă. Crezând că ne putem schimba de la o clipă la altă, nu facem decât să fim dezamăgiți de insuccesul acțiunilor noastre. Cei mai mulți oameni încearcă schimbarea cu un sentiment de teamă, groază, deoarece cred că schimbările pe care și le doresc vor fi doar temporare. Pentru ca schimbarea să producă efecte pozitive și să fie eficientă în viețile noastre, trebuie aplicate și respectate niște principii simple. Un obicei se creează în minim 21 de zile, acesta este și motivul pentru care cursul de motivare eficientă se desfășoară pe o perioadă de 30 zile. În fiecare săptămână, participanții la curs vor trebui să rezolve provocări/sarcini care îi determină să pună în practică ceea ce au învățat în timpul cursului.  Dacă vrei să înveți cum să îți schimbi mediul de lucru, să te ajuți pe tine și pe colegii tăi, ești persoana potrivită pentru un astfel de workshop.  

Motivația pe termen lung începe focalizându-ne pe următorii pași și înțelegând că suntem sursa schimbărilor ce le dorim în viața noastră: ceva trebuie să se schimbe… nu ar trebui, sau e cazul, ci TREBUIE! 

 ·        Ridicarea standardelor 

 ·         Schimbarea convingerilor - Eu trebuie să schimb lucrurile 

 ·         Schimbarea strategiei - Eu pot să schimb lucrurile 

 ·         Adoptarea unei strategii sănătoase 

 Cui se adresează: 

Workshopul se adresează tuturor persoanelor care doresc cu adevărat să aibă o viață mai bună la locul de muncă, sunt dispuși să se schimbe, dar pur și simplu nu știu de unde să înceapă. Fie că schimbarea va începe cu tine sau cu cei din jurul tău – trebuie să crezi că este posibilă și să nu renunți după o săptămână.  Dacă ai o carieră de succes dar te simți tot timpul aglomerat, fiind într-un continuu maraton contra-cronometru, dacă ești pe aceeași poziție ierarhică de mai bine de 3 ani și simți că meriți mai multi sau dacă pur și simplu te-ai săturat să te duci în fiecare dimineață în același mediu neatractiv de muncă, atunci te regăsești printre persoanele potrivite pentru a participa la acest workshop. Nu reinventăm noi roata. Cu tehnici ultracunoscute există posibilitatea eficientizării și echilibrării aspectelor profesionale din viața ta. Totul e să ai curajul să începi de undeva și să conștientizezi că ceea ce se întâmplă acum nu se regăsește printre obiectivele tale de acum 2, 5 sau 10 ani. 

Structură curs: 

Cursul este structurat pe patru săptămâni, o zi în fiecare săptămână, 5 ore/zi, în total 20 ore. Participanții vor trebui să facă față unor provocări săptămânale. Vor primi consultanță online/telefonic de fiecare dată în timpul săptămânii când vor întâmpina o piedică. Fiecare tehnică învățată va fi exersată practic și testată în timpul săptămânii următoare în cadrul echipei de la serviciu. 

Săptămâna 1. Puterea de a crea și de a distruge 

Descriere curs: Cursul va prezenta modalități eficiente de adaptare a schimbărilor. Cele mai multe dintre convingerile angajaților sunt interpretări eronate ale unor experiențe trecute, dureroase sau plăcute. Cele două schimbări pe care toată lumea le vrea în viață sunt: modul în care cred anumite aspecte și comportamentul lor. Schimbarea este capabilă să intervină ACUM: Dacă suntem capabili să creăm o problemă într-o secundă, asta înseamnă ca suntem capabili să creăm și o soluție tot într-o secundă. 

 Provocare: Cele 7 zile consecutive de echilibru psihic 

 Săptămâna 2: Deciziile: calea spre putere 

Descriere curs: Cursul te ajută să îți stabilești obiectivele, făcând uz de emoțiile pe care le simți zilnic la serviciu și concentrându-te. Tipurile de emoții pe care oricine le poate simți în timpul unei săptămâni sunt: stres, frustrare, supărare, nesiguranță, singurătate, plictiseală, nefericire, fericire, iubire, entuziasm, veselie. Am ales dintr-o mie de variante posibile pe cele mai des trăite de fiecare dintre noi. Stagnarea în carieră survine de la lipsa de atitudine și de acțiune. Pentru a fi capabil să creezi o schimbare, însă, trebuie să deții puterea de a te concentra și a face uz de emoțiile tale.  Înțelege că emoțiile pe care le încerci sunt un cadou, un ghid, un sistem de sprijin, un apel la acțiune. Suprimând emoțiile și încercând să le alungați din viața ta sau, din contră, exagerându-le și permițându-le să preia controlul anumitor situații nu faci decât risipă de cele mai prețioase resurse ale vieții. 

Provocare: Cine sunt eu? Puterea care modelează timpul. 

Săptămâna 3: Stăpânește-ți timpul și viața

Descriere curs: Statisticile demonstrează  că, dacă te  apuci de un lucru, te oprești, iar te apuci de el, iar te oprești, îți ia cu 500% mult timp să-l termini decât l-ai realiza fără să te întrerupi. În cadrul cursului vom învăța tehnici esențiale în managementul timpului precum: delegarea, amânarea, întâlnirile, întreruperile, timpii de tranziție  sondele de timp. Cu cât ești  mai important, cu atât îți vei măsura timpul în minute și cu cât ești mai puțin important îți vei  măsura timpul în ore, zile, săptămâni. 

Provocare: Hoții de timp din timpul săptămânii, Jurnalul timpului – unde se duce timpul ? 

 Săptămâna 4: Nevoile dictează motivația. De ce ai nevoie pentru a fi motivat și performant? 

Descriere curs: Indiferent de cât de bun este produsul sau serviciul tău, nu va ajunge nicăieri dacă nu-l vinzi. Pentru a fi vândut îți trebuie curaj, determinare, perseverență, dăruire. Calități și aptitudini care nu se găsesc în cărți. Pe unii ne motivează banii, pe alții timpul liber sau o laudă primită de la șef într-un cadru festiv. Suntem diferiți – ceea ce ne determină să ne comportăm diferit. În cadrul workshopului vom afla ce ne poate motiva atât pe noi cât și pe colegii noștri de la serviciu pentru a fi mai productivi și eficienți la locul de muncă, de ce reacționăm la stimulente diferit și de ce anume are nevoie echipta ta de muncă pentru a fi productivă. 

  Beneficiile participanților în urma participării la curs: 

 •    fructificarea celor 10 emoții ale puterii: iubire, căldură sufletească, apreciere și recunoștință, curiozitate, emoție și pasiune, determinare, flexibilitate, încredere, veselie, dinamism 

 •       creșterea gradului de relaționare în cadrul grupului, de aplanare a conflictelor și de împărtășire a informațiilor 

 •       creșterea satisfacției la locul de muncă 

 •       creșterea gradului de motivare și dezvoltare a creativității la locul de muncă 

 •       cunoașterea tehnicilor de prevenire a amânării și de îndeplinire a obiectivelor 

 •       participarea la 3 provocări săptămânale ce îți oferă oportunitatea de a aplica toate cunoștințele învățate în timpul workshopului 

 •       vei afla beneficiile și randamentul muncii într-un cadrul informal 

 •       redescoperirea proprie și a colegilor de lângă tine 

 •       depășirea limitelor personale 

 •       redescoperirea bucuriei de a te duce la serviciu în fiecare dimineață. 

  Ce o să pierzi dacă nu vii la curs? 

Știai că doar 3% din populația totală a globului are obiective? Restul de 97% nu au obiective deloc sau le au foarte vagi. Da, e foarte posibil ca până acum să fi pierdut decenii fără să îți dai seama pentru ce. Dacă nu vei veni la acest curs nu vei ști în continuare cum stabilirea precisă de obiective zilnice te face mai bogat și împlinit sufletește. Doar 3%, gândește-te la acest lucru. 

Nu vei ști cum să reacționezi diplomat atunci când oamenii te deranjează, nu vei ști cum să își crești productivitatea cu 2/3 pe zi și nu în ultimul rând nu vei ști care sunt acele informații pe care unii angajați le dețin și îi fac să fie fericiți și motivați în fiecare zi la muncă

Oferta:  800 lei ( TVA inclus).  

La sfârșitul workshopului vei obține: 

Un jurnal personalizat pentru a ține evidența realizărilor și a exercițiilor 

Un poster personalizat (fiecărui participant i se va înmâna la sfârșitul cursului un poster personalizat în funcție de nevoile și motoarele ce îl pot motiva, ce va putea fi lipit de acesta la serviciu/acasă)

O sesiune gratuită de coaching strategic personal în ceea ce privește aplicarea tehnicilor învățate, rezolvarea problemelor întâmpinate în primele 6 luni de la finalizarea cursului 

Profil personal cu aptitudinile și calitățile ce te definesc 

Suportul de curs - Îți vom oferi materiale pe care să le folosești la serviciu și cu care să îți  îmbunătățești rezultatele, ca să poți relua oricând informațiile învățate. 

  Vezi AICI reducerile de care poți beneficia. 

Pentru informații suplimentare ne poți contacta la numerele de telefon 0743.183.353/ 021.337.23.54 sau prin email la cursuri@cbmanagement.ro.