Designul evenimentelor

Designul evenimentelor

Informatii Curs

 • ONLINE  vezi harta
 • 0743.183.353 / 021.337.23.54

Certificate in Event Design

Cursul intensiv de Event Design iti va permite sa imbini pasiunea pentru organizarea evenimentelor cu fascinantul domeniu creativ al designului. Daca iti plac florile, decorul si culorile si vrei sa inveti cum sa le utilizezi in evenimentele tale avem cursul perfect pentru tine. Cu ajutorul notiunilor esentiale vei invata sa planifici si sa realizezi evenimente creative pentru a le oferi clientilor tai o experienta memorabila. La final vei primi un certificat international in ”Event Design”, recunoscut de cele mai importante institutii de acreditare din lume. 

CUI SE ADRESEAZA? Cursul de Event Design se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa inceapa o cariera in domeniul designului de evenimente sau care vor sa isi deschida propria afacere.  Vei invata cum sa transformi un brief intr-un concept, cum sa lucrezi cu furnizorii si resursele din punct de vedere al designului si sa folosesti instrumente precum panourile inspirationale si un softwere de design pentru a-ti transmite viziunea si ideile.

DURATA CURSULUI: Este un curs intensiv, materia poate fi parcursa in 12 saptamani, dar ai la dispozitie un an pentru a incheia cursul in ritmul stabilit de tine, beneficiind de suportul unui tainer dedicat.

LIMBA DE PREDARE: ENGLEZA

DESCARCA O MOSTRA A CURSULUI 


BENEFICII:

·         Vei obtine o certificare internationala in Event Design

·         Iti vei creste sansele de angajare in domeniul organizarii de evenimente

·         Vei beneficia de experienta unor traineri recunoscuti international

·         Iti vei maximiza potentialul de a obtine venituri din pasiunea ta

·         Vei invata cum sa utilizezi creativ resursele pentru evenimente

 La absolvirea acestui curs vei obtine o calificare de Event Designer recunoscuta international, diploma si acreditari pe care le poti afisa pe site-ul propriu, pe cartea de vizita sau in CV.

Cursul este predat integal online prin intermediul unui Campus Virtual care iti permite sa inveti cu ajutorul materialelor interactive, creative si practice: lectii video, podcasturi, materiale scrise, webinarii si tutoriale care iti vor usura procesul de invatare. Pe toata durata cursului vei beneficia de suportul unui trainer dedicat care te va ghida si te va inspira pentru a ajunge un profesionist cu o cariera de succes. De asemenea, la finalul fiecare unitati vei realiza un proiect practic simulat, acesta oferindu-ti sansa de a aplica toate cunostintele acumulate si de a avea o experienta reala ca organizator de evenimente.

STRUCTURA CURSULUI

MODULUL 1: Intelegerea domeniului

 • Unitatea 1 – Lumea event designului
 • Unitatea 2 – Conceptualizare si planificare
 • Unitatea 3 – Principiile event designului
 • Unitatea 4 – Gasirea inspiratiei si creativitatii

MODULUL 2: Clientul 

 • Unitatea 5 – Cunoasterea clientului
 • Unitatea 6 – Lucrul cu panouri de inspiratie
 • Unitatea 7 – Traducerea viziunii clientului

MODULUL 3: Teoria designului

 • Unitatea 8 – Scheme de culori si efecte
 • Unitatea 9 – Tehnici de decor si design
 • Unitatea 10 – Designul si locatia

MODULUL 4 : Elemente de design

 • Unitatea 11 – Design floral si decorativ
 • Unitatea 12 – Materiale si mobilier personalizate
 • Unitatea 13 – Designul aranjamentelor de pe mese
 • Unitatea 14 – Accente de culoare si elemente de catering

MODULUL 5: Aspecte tehnice

 • Unitatea 15 – Iluminat si aspecte estetice
 • Unitatea 16 – Punerea in scena a evenimentului
 • Unitatea 17 – Efecte speciale si tehnologie
 • Unitatea 18 – Planul salii si software de design
 • Unitatea 19 – Surse pentru materiale si bugete


CUM MA INSCRIU?

Cere formularul de inscriere online printr-un click pe butonul verde INSCRIE-TE! de la inceputul acestei pagini, pe email la adresa cursuri@cbmanagement.ro sau la telefon 0743.183.353.

Datele  de locare in platforma International Academy of Wedding & Event Planning iti vor fi trimise in maxim 24 de ore de la primirea urmatoarelor detalii: nume, prenume si data nasterii cursant, dovada achitarii taxei de participare, adresa de e-mail a cursantului.

Detalii licenta NCFE:

Numele centrului: Academy of Wedding and Event Planning Ltd

Numarul: 8462698

Recunoscut de:

UKAWP – The UK Alliance of Wedding Planners (Wedding Courses Only)

NAWP – The National Association of Wedding Professionals

DESPRE INTERNATIONAL ACADEMY OF WEDDING & EVENT PLANNING

International Academy of Wedding & Event Planning este singura institutie de training din Marea Britanie care ofera cursuri de specializare acreditate in designul si conceptul tematic al nuntilor si evenimentelor private. La finalul cursurilor participantii devin specialisti acreditati international in organizarea si designul evenimentelor, precum si in crearea de evenimente speciale.

Certificarile oferite de International Academy of Wedding & Event Planning  sunt recunoscute de cea mai veche institutie de acreditare din Marea Britanie, Northern Council for Further Education (NCFE), cu o istorie de 150 de ani in domeniul certificarii si autorizarii competentelor. Diplomele obtinute in urma cursurilor oferite de  International Academy of Wedding & Event Planning  sunt recunoscute ca fiind cel mai inalt nivel de competenta atat in Marea Britanie cat si la nivel international. Acreditarile pot fi trecute ca recomandare pe cartile de vizita, site-uri personale sau profesionale, ca dovada incontestabila a calificarii internationale a celor care au urmat cursurile. Lectorii academiei au o vasta exerienta in domeniu, fiind recunoscuti si certificati international. Cursurile sunt adaptate periodic pentru a corespunde trendurilor si noutatilor in organizarea de evenimente private.

International Academy of Wedding & Event Planning are centre educationale in Marea Britanie, Australia, Noua Zeelanda si Statele Unite ale Americii. Din 2009, cursantii pot urma sesiunile de pregatire in format online, in cadrul Campusului Virtual. Modalitatile de predare includ fise de lucru, prezentari video, interactiune directa cu lectorul si pregatire pentru examenul de certificare.