Curs de wedding planning, styling si design

Curs de wedding planning, styling si design

Informatii Curs

Diploma in Wedding planning styling & design

Evenimentele memorabile se bazeaza pe creativitate si concepte inovative. Iti doresti o cariera unde sa iti exprimi creativitatea si sa contribui la fericirea oamenilor? Cursul de Wedding Planning Styling & Design este perfect pentru tine. Cu ajutorul acestui curs vei patrunde in lumea fascinanta a designului de nunti si le vei oferi clientilor tai o experienta unica. Vei invata de la traineri renumiti si vei dobandi cunostinte aprofundate de planificare, organizare si design al nuntilor. In urma cursului vei avea o perspectiva completa asupra domeniului si vei intelege care sunt elementele cheie ale unui eveminent reusit.

In urma unui examen, la absolvirea cursului vei obtine diploma recunoscuta international de specialist in Wedding Planning, Styling si Design. 

Ofera-ti sansa de a fi cel mai bun din domeniul tau de activitate!

CUI SE ADRESEAZA? Cursul de ”Wedding Planning, Styling si Design” se adreseaza persoanelor care vor sa imbine pasiunea pentru design cu domeniul fascinant al planificarii de nunti. Daca iti plac florile, culorile, decorul, luminile si iti doresti sa inveti sa realizezi concepte, sa creezi panouri inspirationale si sa folosesti un software de design pentru a avea clienti fericiti, avem cursul perfect pentru tine. Cursul se adreseaza si tuturor celor care isi doresc sa inceapa propria afacere in domeniu. Ultimele doua module sunt dedicate notiunilor de marketing si afaceri, a celor legate de inceperea si dezvoltarea unui business de succes in organizarea de nunti.

DURATA CURSULUI: Parcurgerea materiei dureaza aproximativ 6 luni, dar ai la dispozitie pana la 2 ani pentru a incheia cursul cu sprijinul unui trainer dedicat.

LIMBA DE PREDARE: ENGLEZA

DESCARCA O MOSTRA A CURSULUI 


BENEFICII:

·         Vei beneficia de experienta si cunostintele unor traineri recunoscuti international

·         Iti vei creste sansele de angajare in domeniul wedding si event planning

·         La finalul cursului vei avea un portofoliu relevant pentru potentialii clienti si angajatori

·         Devii un profesionist in domeniul planificarii si designului de nunti

·         Iti poti lansa propria firma de organizare de evenimente 

In urma unui examen, la absolvirea cursului vei obtine o calificare de Wedding Planning, Styling si Design recunoscuta international, diploma si acreditari pe care le poti afisa pe propriul website, pe cartea de vizita sau in CV.

Cursul este predat integal online prin intermediul unui Campus Virtual care iti permite sa inveti cu ajutorul materialelor interactive, creative si practice. Vei avea la dispozitie materiale scrise, lectii video, podcasturi, webinarii si tutoriale care iti vor usura procesul de invatare. Pe intreaga durata a cursului vei realiza periodic proiecte, astfel incat trainerul sa te poata evalua in mod constant. De asemenea, la finalul fiecarei unitati vei realiza un proiect practic simulat, acesta oferindu-ti sansa de a aplica toate cunostintele acumulate si de a avea o experienta reala ca wedding planner si designer. Trainerul iti va oferi suportul, indrumarea si inspiratia pentru a avea o cariera de succes. 

STRUCTURA CURSULUI

Modul 1: Notiuni de baza in wedding design

•     Unitatea 1 – Lumea wedding designului

•     Unitatea 2 – Conceptualizare si planificare

•     Unitatea 3 – Principiile wedding designului

•     Unitatea 4 – Cum se creeaza designul unei experiente

Modul 2: Teoria designului

•     Unitatea 5 – Scheme de culori si efecte

•     Unitatea 6 – Tehnici de decor si design

Modul 3 : Elemente de design

•     Unitatea 7 – Design floral si decor

•     Unitatea 8 – Materiale pentru decor

•     Unitatea 9 – Iluminat si notiuni estetice

•     Unitatea 10 – Efecte speciale

•   Unitatea 11 – Crearea unei piese centrale pentru masa

Modul 4: Elemente de baza in wedding planning

•   Unitatea 12 – Traditii, eticheta si mireasa contemporana

•     Unitatea 13 – Locatie si ceremonie

•      Unitatea 14 – Design si locatia aleasa

Modul 5: Furnizorii pentru nunti & Echipa ta

•  Unitatea 15 – Catering si accesorii de inchiriat pentru nunta

•     Unitatea 16 – Entertainment si muzica

•     Unitatea 17 – Transport

•     Unitatea 18 – Invitatii si cadouri

     Unitatea 19 – Fotograf si videograf

Modul 6: Productia nuntii

•     Unitatea 20 – Stabilirea unui buget

•   Unitatea 21 – Crearea si prezentarea designului cu ajutorul unui software

•     Unitatea 22 – Ziua nuntii

•     Unitatea 23 – Colaborarea cu furnizorii pentru nunta

Modul 7: Colaborarea cu mireasa

•     Unitatea 24 – Consultari cu clientii

•      Unitatea 25 – Psihologia unei mirese

Modul 8: Wedding marketing si consultatii

•     Unitatea 26 – Social media si publicitate

•      Unitatea 27 – Wedding marketing

Modul 9: Lansarea unei afaceri de wedding planning

•     Unitatea 28 – Lansarea propriei afaceri

•     Unitatea 29 – Capitalul

•     Unitatea 30 – Contracte si asigurari
CUM MA INSCRIU?

Cere formularul de inscriere online printr-un click pe butonul verde INSCRIE-TE! de la inceputul acestei pagini, pe email la adresa cursuri@cbmanagement.ro sau la telefon 0743.183.353.

Datele  de locare in platforma International Academy of Wedding & Event Planning iti vor fi trimise in maxim 24 de ore de la primirea urmatoarelor detalii: nume, prenume si data nasterii cursant, dovada achitarii taxei de participare, adresa de e-mail a cursantului.

Detalii licenta NCFE:

Numele centrului: Academy of Wedding and Event Planning Ltd

Numarul: 8462698

Recunoscut de:

UKAWP – The UK Alliance of Wedding Planners (Wedding Courses Only)

NAWP – The National Association of Wedding Professionals

DESPRE INTERNATIONAL ACADEMY OF WEDDING & EVENT PLANNING:

International Academy of Wedding & Event Planning este singura institutie de training din Marea Britanie care ofera cursuri de specializare acreditate in designul si conceptul tematic al nuntilor si evenimentelor private. La finalul cursurilor participantii devin specialisti acreditati international in organizarea si designul evenimentelor, precum si in crearea de evenimente speciale.

Certificarile oferite de International Academy of Wedding & Event Planning  sunt recunoscute de cea mai veche institutie de acreditare din Marea Britanie, Northern Council for Further Education (NCFE), cu o istorie de 150 de ani in domeniul certificarii si autorizarii competentelor. Diplomele obtinute in urma cursurilor oferite de  International Academy of Wedding & Event Planning  sunt recunoscute ca fiind cel mai inalt nivel de competenta atat in Marea Britanie cat si la nivel international. Acreditarile pot fi trecute ca recomandare pe cartile de vizita, site-uri personale sau profesionale, ca dovada incontestabila a calificarii internationale a celor care au urmat cursurile. Lectorii academiei au o vasta exerienta in domeniu, fiind recunoscuti si certificati international. Cursurile sunt adaptate periodic pentru a corespunde trendurilor si noutatilor in organizarea de evenimente private.

International Academy of Wedding & Event Planning are centre educationale in Marea Britanie, Australia, Noua Zeelanda si Statele Unite ale Americii. Din 2009, cursantii pot urma sesiunile de pregatire in format online, in cadrul Campusului Virtual. Modalitatile de predare includ fise de lucru, prezentari video, interactiune directa cu lectorul si pregatire pentru examenul de certificare. 

TESTIMONIALE:

"Cursul merge bine, informatia oferita de ei este foarte interesanta si utila. Tot ce inseamna teorie este exemplificata foarte bine prin poze, filmulete. Platforma are o interfata prietenoasa, avand acces nu numai la modulele de baza, incluse in curs, ci si seminarii, conferinte ale celor mai importanti oameni din industrie. " Cristina Cireasa