Curs de Event Planning

Curs de Event Planning

Informatii Curs

 • ONLINE  vezi harta
 • 0743.183.353 / 021.337.23.54

Certificate in Event Planning

Iti doresti o cariera de succes in organizarea de evenimente? Vrei ca evenimentele pe care le realizezi sa fie o experienta memorabila pentru clientii tai?  Cursul online de Event Planning iti va permite sa iti dezvolti abilitatile si cunostintele pentru a deveni un profesionist acreditat international. Cu ajutorul acestui curs vei invata de la traineri renumiti sa planifici, sa creezi strategii si sa organizezi evenimente corporate, non-profit, guvernamentale sau evenimente sportive. La final vei primi un certificat recunoscut international de ”Event Planner” si o diploma recunoscuta de cele mai importante institutii de acreditare din lume. 

CUI SE ADRESEAZA? Cursul de Certificate in Event Planner se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa inceapa o cariera de succes in organizare de evenimente sau sa isi deschida propria afacere in domeniu. In cadrul cursului vei invata sa organizezi evenimente variate, cum ar fi festivaluri, expozitii, conferinte, intalniri, evenimente caritabile si sportive, lansari de produse, prezentari de moda, evenimente pop-up.

DURATA CURSULUI: Este un curs intensiv, iar materia poate fi parcursa in 12 saptamani, dar ai la dispozitie un an pentru a incheia cursul in ritmul stabilit de tine, beneficiind de suportul unui tainer dedicat.

LIMBA DE PREDARE: ENGLEZA

DESCARCA O MOSTRA A CURSULUI 


BENEFICII:

                    Vei obtine o certificare internationala de Event Planner

                    Iti vei creste sansele de angajare in domeniul organizarii de evenimente

                    Vei beneficia de experienta unor traineri recunoscuti international

                    Iti vei maximiza potentialul de a obtine venituri din pasiunea ta

                    Vei putea sa iti lansezi propria afacere in domeniu

La absolvirea acestui curs vei obtine o calificare de Event Planner recunoscuta international, diploma si acreditari pe care le poti afisa pe site-ul propriu, pe cartea de vizita sau in CV.

Cursul este predat integal online prin intermediul unui Campus Virtual care iti permite sa inveti cu ajutorul materialelor interactive, creative si practice: lectii video, podcasturi, materiale scrise, webinarii si tutoriale care iti vor usura procesul de invatare. Pe toata durata cursului vei beneficia de suportul unui trainer dedicat care te va ghida si te va inspira pentru a ajunge un profesionist cu o cariera de succes. De asemenea, la finalul fiecare unitati vei realiza un proiect practic simulat, acesta oferindu-ti sansa de a aplica toate cunostintele acumulate si de a avea o experienta reala ca organizator de evenimente.

STRUCTURA CURSULUI:

MODUL 1: Structura unui eveniment:

 • Unitatea 1 – Lumea evenimentelor
 • Unitatea 2 – Cum gandeste un event planner?
 • Unitatea 3 – Crearea unui concept
 • Unitatea 4 – Dezvoltarea unei teme a evenimentului

MODUL 2: Procesul de planificare

 • Unitatea 5 – Etapele unui eveniment
 • Unitatea 6 – Bugetul de eveniment
 • Unitatea 7 – Locatii adecvate evenimentului
 • Unitatea 8 – Stabilirea meniului

MODUL 3: Furnizorii

 • Unitatea 9 – Speakeri si entertainment
 • Unitatea 10 – Suport audio-video si lumini
 • Unitatea 11 – Deplasarile si cazarea
 • Unitatea 12 – Cadouri corporate si merchandising
 • Unitatea 13 – Tehnologia evenimentului

MODUL 4: Logistica evenimentului

 • Unitatea 14 – Coordonarea unei echipe
 • Unitatea 15 – Pregatirea pentru eveniment
 • Unitatea 16 – Desfasurarea evenimentului si evaluarea post-eveniment


CUM MA INSCRIU?

Cere formularul de inscriere online printr-un click pe butonul verde INSCRIE-TE! de la inceputul acestei pagini, pe email la adresa cursuri@cbmanagement.ro sau la telefon 0743.183.353.

Datele  de locare in platforma International Academy of Wedding & Event Planning iti vor fi trimise in maxim 24 de ore de la primirea urmatoarelor detalii: nume, prenume si data nasterii cursant, dovada achitarii taxei de participare, adresa de e-mail a cursantului.

Detalii licenta NCFE:

Numele centrului: Academy of Wedding and Event Planning Ltd

Numarul: 8462698

Recunoscut de:

UKAWP – The UK Alliance of Wedding Planners (Wedding Courses Only)

NAWP – The National Association of Wedding Professionals

DESPRE INTERNATIONAL ACADEMY OF WEDDING & EVENT PLANNING

International Academy of Wedding & Event Planning este singura institutie de training din Marea Britanie care ofera cursuri de specializare acreditate in designul si conceptul tematic al nuntilor si evenimentelor private. La finalul cursurilor participantii devin specialisti acreditati international in organizarea si designul evenimentelor, precum si in crearea de evenimente speciale.

Certificarile oferite de International Academy of Wedding & Event Planning  sunt recunoscute de cea mai veche institutie de acreditare din Marea Britanie, Northern Council for Further Education (NCFE), cu o istorie de 150 de ani in domeniul certificarii si autorizarii competentelor. Diplomele obtinute in urma cursurilor oferite de  International Academy of Wedding & Event Planning  sunt recunoscute ca fiind cel mai inalt nivel de competenta atat in Marea Britanie cat si la nivel international. Acreditarile pot fi trecute ca recomandare pe cartile de vizita, site-uri personale sau profesionale, ca dovada incontestabila a calificarii internationale a celor care au urmat cursurile. Lectorii academiei au o vasta exerienta in domeniu, fiind recunoscuti si certificati international. Cursurile sunt adaptate periodic pentru a corespunde trendurilor si noutatilor in organizarea de evenimente private.

International Academy of Wedding & Event Planning are centre educationale in Marea Britanie, Australia, Noua Zeelanda si Statele Unite ale Americii. Din 2009, cursantii pot urma sesiunile de pregatire in format online, in cadrul Campusului Virtual. Modalitatile de predare includ fise de lucru, prezentari video, interactiune directa cu lectorul si pregatire pentru examenul de certificare.