Este usor sa te inscrii la unul din cursurile noastre. Alege cursul si perioada in care vrei sa participi apoi da click pe butonul de inscriere (dreapta sus pe pagina curs). Daca doresti sa afli mai multe informatii despre curs sau despre lectori, ne poti suna la numerele de telefon 0743.183.353 si 021.337.23.54. 

De asemenea, poti solicita o fisa de inscriere ce poate fi rapid completata, la adresa de mail: cursuri@cursuri-creative.ro.

Pe baza fisei de inscriere se realizeaza inregistrarea participarii si emiterea facturii proforme aferente cursului. Te poti considera inscris la un curs dupa completarea fisei de inscriere si plata cursului cu cel putin trei zile inainte de inceperea programului de formare. Odata transmisa solicitarea ta, un coodonator de training din echipa Creative iti va trimite formularul de inscriere si factura proforma. 

Poti plati 

1. Prin virament bancar. Vei primi datele contului dupa inscriere, pe mail. 

2. Prin depunere in cont. Vei primi datele contului dupa inscriere, pe mail.   

3. Prin mandat postal. Vei primi datele contului dupa inscriere, pe mail.   Daca plata se face din contul unei firme, solicita in prelabil factura proforma pentru cursul la care doresti sa participi.